Written words from an honest heart

Niccce

Kategori: Allmänt

Jag sitter här hos brolla och är barnvakt med mamma, haha behöver inte göra så mycket, det är rätt så chill :)
Hade skola i 40 min idag, drog till jossan och lirade nintendo 8 bitars efter det. Nog kan man ha kul åt småsaker, haha.

Igår var en grymt skön kväll, jag, jossan och sandra satt i Roberts nya lägenhet och snackade igenom säkert 15 ämnen på nån timme eller så. Du finns fortfarande i våra tankar Emilia, hoppas du har det bra där uppe..

Det förkommer saker som är oförklarliga, men kanske är det menat att vara just så?
Det kanske inte är menat att vi ska förstå allt som händer. Det enda vi kan göra är att försöka förstå och acceptera det oförklarliga.

It strange the way you make me smile, when you call me.

The greatest thing you´ll ever learn is just to love and be loved in return

Today

Kategori: Allmänt

Den här dagen började med att man steg upp halv 12 sen stack man på stan och tog en fika med Amanda, Mikaela och Lina på Cafe Rost. Det var nice, sen var jag tvungen att lämna in min 1 vecka och 1 dag gamla mobil, eftersom displayen har lagt av. Kändes jättekul, verkligen!

Efter min tripp på stan som varade i ett x antal timmar, gick jag och min kära mor ut och gå. Vi gick i en timme och sen hälsade vi på min bror och hela den familjen och käkade blåbärspaj, kändes som promenaden inte gjort någon nytta alls. Fanny och Linus är mina små gullungar, betyder mycket för mig. Sen var det dags att ta tag i saken igen, så jag tog en löptur hem därifrån.
Sen kom min  vän Sandra förbi mig, har saknat henne så när hon stack till Aiya Napa, men sån tur var kom hon hem helskinnad ; ) sen ringde min vän Höglund och kom på en fix idè att vi skulle lira lite X-box. Så Maria kom och hämta mig och Sandra, så drog vi till Coop och köpte lite smaskiga saker. Äntligen fick vi sätta och lira lite, när vi kom på att vi skulle kolla kropen matche (semifinal) så vi drog dit och satt i regnet och frös. haha sen racade vi alla till framsätet men den jeeeveln Sandra lyckades knipa första platsen. Kvällen slutade med ett långt lirande av X-box. Stört skön kväll, som så många andra :D 

Mycket mer finns det inte att berätta, förutom att jag ska sova nu :DDDDDD

sleept tight everyone.

Thanks for always beeing there for me my friends. You know who you are <3

I really wish for It to come true, It would turn my life around.