Written words from an honest heart

Snabbis

Kategori: Allmänt

Japp, tänkte bara snabb skriva lite eftersom tiden bara rinner iväg nuför tiden. Sitter på jobbet nu, har ca: 35 min kvar att jobba. Sen är det bara att stressa hemmåt, då sandra väntar på mig, väntar på att vi ska börja supa! :D
Så jag ska hinna sminka mig, platta håret och slänga på mig kläderna. Sen drar det iväg till nattis på förfestm, och efter det blir det väl ferrum, damn två våningar idag också, var ju nästan så man blev lycklig, men då stod det lite längre ner: Dansmusik en våning, ja det var väl typiskt. Så glädjen var inte så långvarig :)

Denna dag har varit allt annat är lugn,,har bakat peppisar med fanny, kört skoter etc. Hann knappt äta innan det var iväg till jobbet, jag hann slänga i mig en pizza bit men det får räcka, för hinner tyvärr inte mer än så.

Japp, stress inlägg kallar jag detta.

Menmen, hoppas den här kvällen blir är bra kväll, en jävla rolig helg. Men törs inte säga mer än så, hippas kan jag alltid :D

Hade en otroligt trevlig kväll hos nurmi igår, tycker verkligen om våra deeptalk..

Btw fanny var super nöjd efter handbolls träningen igår, hon kommer definitivt fortsätta :) Min lillpiga, hon är så grym!

tjingbye people!

Time goes by so fast..

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en sån där dag som bara flyger iväg, har faktiskt haft många såna dagar på senaste. Igår var det iaf kalas hos sandra, det var nice. Hade hållt mig hela dagen för att kunna pressa den goda smörgås tårtan och extra mamma marias goda bullar :) De smakade lika underbart som alltid, jag måste erkänna att jag tjuv smakade bullarna redan dagen innan sandra fyllde år. Kunde inte hålla mig, så gott när de är nybakta.
Sandra verkade nöjd med presenterna och det är ju bra, haha så mycket som jag pratat om de där presenterna till henne haha.

Idag skulle jag till gällivare med sandra, sofias och deras mommo, men jag kände att jag inte kunde åka eftersom jag lovat mamma att städa mitt rum. Så jag stannade hemma. Vaknade klockan sju, och har inte kunnat somna om förren 11 någongång, eftersom jag legat och lyssnat på en slipmaskin hela morgonen!! Lite frustrerande men det fick  mig att stiga upp tidigt idag iaf. Sen har jag skurat hela övervåningen åt mamma, samt hämtat ungarna och söta vovven viggo :) Jag hann även umgås med alexandra i kanske en kvart, tills det var dags att vara barnvakt igen och efter det dra till jobbet. Och det är här jag är nu. Ska ta med fanny på hennes första handbolls träning imorgon, det ska bli skit kul! hon frågade mig idag vad handboll är, så sa hon: visst är det när man passar en boll till varandra och sen gör mål? Haha jajamensan blev mitt svar, låter ju som hon kommer få en strålande karriär med det där tankesättet :)

This time, I hope you keep what you promist me
If you do, I will be head over heels with happines
Please, keep this promise to me
If you keep this promise
I'm gonna know what I feel
And if it's worth fighting for
If it's worth to keep waiting
Keep waiting for you

Live your life! :D

Kategori: Allmänt

oahoahoahoah Ti och rihanna ;d så grym låt...

Japp båthuset var jag i från tis till torsdag, och det kan sammanfattas med nakenhet, massa skratt, och yatzy :D
Helt underbara dagar! Jag, Sofia och Sandra har haft skit kul, och gått i saggy kläder, ätit onyttigt och bastat. Slår något några dagar i en mysig stuga med underbara människor, svar nej :D

För tillfället så sitter jag på jobbet, så ovanligt att jag skriver blogg på jobbet. Sen är det mat mat mat mat, jättegod mat :)
Mamma har gjort lövbiff mer kantarell smör inuti, hasselback potatis och en gräddsås till. Mums! Så jag har en timma kvar att jobba sen blir det mat och öl, extrabarnet kommer också till middag, hon ska självklart öla med mig :)
Ja, glömde säga. DET ÄR PARTY IDAG :D nicce, in i dimman, in i den underbara dimman. Kanske låter som en alkis, men dimman är bra, och skönt. Man rymmer som bort från verkligheten för några timmar :)

Håller på att renovera hemma också, det kommer bli så fiiint :) Mammas 50-års present, och än så länge verkar hon nöjd, men ojoj vad mkt jobb det är. Men det är min älskade mamma värd.

Ne nu är det work, sen party och sen den underbara ångesten som alltid lyckas smyga sig in efter en party kväll.

Men det tar man när det kommer!

Tjingbye partypeople xD

I'm sick and tired

Kategori: Allmänt

Japp, det är vad jag är! Fan sitter på jobbet nu, och det känns som en jätte sitter på mitt huvud. Damn vilken jävla skallebank jag har! Fan inte kul att sitta och prata i telefonen då,men snart bara 2 timmar kvar. Det ska jag väl kunna klara av!
Denna huvudvärk är garanterat följden av för lite sömn..Har som bara sovit fem timmar i natt, jag kan inte sova på nätterna nå mer. Går och lägger mig vid 4-5 på natten och vaknar sent på dagen. Hopplöst att vara nattmänniska..

Helgen har också varit helt crazy. Har serverat 2 helger i rad nu, och det kan jag säga, det tar på kroppen och sinnet. Men det har varit roligt! Men slutar så sent på natten, dessutom var jag och tjejerna väldigt sugna på party på fredagen, så det blev så också. Och jag hade skit kul! Blev fotad av fhm,satt i vip hörnan på babsan och sen var det ferrum. Haha enda missödet den kvällen var att min bankomat svalde mitt chip, så mitt kort går ej att använda nå mer, yes! Jaja, man får se det positiva i det hela, jag slösar ju inge pengar eftersom jag aldrig har kontanter i börsen..

Idag har höglund, sandra och jag varit på stan en snabbis, vi hann till banken och safari. haha :D
Sen satt jag, mamma och sandra och pratade om gamla tider. Jag som alltid trott min mamma var en liten ängel, men nu har man fått höra en hel del saker. Inte konstigt att man blev som man blev :) Men i like it.

Och som sagt nu sitter man på jobbet, och det är fittigt jävla kallt här. Fan inte konstigt man blir sjuk så ofta..voivoi, ändå har man linne och långärmad tröja. Nu börjar det märkas att jag har slut på saker att skriva om, haha..

You dont have to lie to me
Just tell me what's on your mind
Fuckface

Bye for now, low life xD

Make my dream come true ;)

Pokerface

Kategori: Allmänt

Gårdagen var skit kul och full rulle var det också!

Började med att jag,alexandra,sandra och höglund drog på safari och tog en kaffe. Det var jättemysigt :) Efter det var det planerat lira lite bowling, men först skulle jag ut med sötviggo, och då passade jag, höglund och sandra på att hälsa på sötmoffa :) Han bjöd töserna på godis, mums!

Efter det hade fanny råkad skära sig i fingret på en konserv, då fick blivande sjuksköterskan Sofie åka och plåstra om henne:) Fanny hade satt fram fika åt mig också, men hann inte fika eftersom tjejerna satt i bilen och väntade på mig så vi kunde åka och bowla ngn gång. Fick jättedåligt samvete, min lillpiga hade ju gjort sig besväret att ta fram fika åt mig...Jaja, men jag får komma en annan dag, så får hon sätta fram fika då :)

Efter det blev det äntligen bowling. Så jag, jyggah, muttan, höglund, sandra och maria slog några strikes, sen blev vi hungriga så vi käkade lite hampis på annis. Haha, alltid lika roligt att snacka med folket. Slutar alltid med att man ligger på golvet och tårarna rinner för att man garvar så mycket!
Efter det åkte vi till jyggah och läste moore. Roligaste synen den dagen, var när muttan låg i jyggah flyttlåda! klockren!

Jukkas väntade efter besöket hos jyggah, där vi drog till sofia och hade spelkväll. Lisa och Sandra var ett team, och jag, Sofia och Linnea var ett team. tyvärr så förlorade vi i pictunary (eller hur det nu stavas), men då vann ju jag, ni vet poker kungen i Chicago :)

Återvände till stan efter det, och kollade dh med lisa och sandra,sen snurrade vi bil ett tag, vilket involverade mycket skrik, eller så kallad sång. Mycket skratt blev det iaf!
Plockade upp alex efter det, och hänge med henne tills det var dags att sova. Då körde jag hem henne och kollade färdigt departed, sen somnade jag.

Dagen har inte varit lika händelserik! Har hunnit till jukkas en sväng, var ute med viggo en sväng, och nu sitter jag på jobbet. Väntar på att klockan ska bli nio så jag får hoppa i super mercan och brassa till jukkas!

bye for now! xoxo ugly betty ;)

Felbedöm aldrig det mest trofasta hjärtat

Kategori: Allmänt

Ja, vad ska man säga? Denna helg har definitivt varit en vit helg, en vit helg och en jobb helg!

Har jobbat som servitris på lkab festen, och man har då sett allt måste jag säga! Haha alla som näckar framför en, en som spytt, en som däckat etc. Haha det är så roligt när man själv är nykter och nästan alla andra är full! Men jag tycker om att det arbete, man får som vara så social med alla..Sen har man alltid något och göra, och då går tiden otroligt fort. Så jag måste säga att den här helgen bara flygit iväg! :D

På söndag kändes det dock som jag var bakis, haha. Mina ögon var röda, halsen hes, kroppen helt slut! Och då har man inte ens fått nöjet att supa! Damn! Och nästa helg är det samma visa igen, men som sagt det är ju faktiskt ett roligt jobb :D


Har som gått och lagt mig 4-5 på nätterna hela helgen, har varit så uppe i varv att jag inte kunnat somna, Sen var det var lite för mycket tankar som snurrat i mitt huvud..som vanligt. Men nu är det slut med det. onödigt att tänka på saker som man ändå inte kan ändra på. Men det tankarna har som en förmåga att komma iallafall.

Idag är det ju som måndag, och full rulle har det varit. Har varit på stan och färgat mitt hår, så när har jag blivit lite röd i håret. Sen åkte jag till mommo, tog en kopp kaffe. Efter det tog jag och erika en sväng till brollas firma för att hämta hans bil därifrån ,eftersom han åkte på jobb i gve. Hann även förbi sandra en snabbis i jukkas, tycker om den där byn :)
Och sist men inte minst så sitter jag här, på jobbet igen. Jag ska egentligen inte vara här, eftersom jag just nu sprudlar av energi! Då ska man inte sitta i en telefon och ringa till surgubbar..Jaja, man får hoppas att tiden går snabbt, vilket det sällan gör. Hahah men hoppet är det sista som sviker en, right?

Vill veta om jag kommit in på skola snart! Hinner ju börja bli nervös. Inte bra, inte bra.

Har jag inte mer att skriva? vill inte börja jobba ännu..Haha jaja, behöver bara jobba i tio min till sen har jag kvällen första rast. Ska ta fingrarna ur arslet och börja agera....

Bye for now, see you later :)

Helt slut!

Kategori: Allmänt

Jadu, vad ska man säga, Jag är helt slut efter denna dag.

Jag,syrran, fanny, linus och sune har varit på badis idag! Vilket motionsjobb man har gjort idag. Helt sanslöst! Sune var helt lyrisk och plaskade som aldrig förr. Linkan var som en duracell kanin, han var överallt och ingenstans. Det var som första gången för han och sune att vara på badis. Men båda verkade helnöjda!
Sen var ju min lillpiga som är 8(!) också i extas. Vi var i stora bassängen och jag tog med henne till blådjupet för första gången :)

Mina söta små änglar, som jag älskar dem!

Senare drog vi hem till oss, varit barnvakt, varit med jossan och maria en snabbis (det var jättemysigt), sandra kom och vi for till nurmi på en kopp te och lite skitsnack :)

Och nu sitter jag här, och kommer somna som en stock :)

Så ha en bra dag och sov gott, för imorgon för min del, är det jobb!

Har ingen idé på en rubrik..

Kategori: Allmänt

Nu sitter man på jobbet igen och sliter som ett djur,.,kanske inte. Jag känner ganska slö och oengagerad. Men jag gör alltid mitt jobb! Det är så man ska göra..
Tur att det finns en underbar massagestol och frukt här :) så man överlever kvällen.

Idag har jag blivit väckt flera gånger. Det började med att en kille ringde fel i morse, givetvis var han tvungen att ringa fel klockan åtta på morgonen..Sen blev jag väckt av ett sms inatt och sen blev jag väckt igen vid elva. Men väckningen vid elva var en trevlig väckning :)

Sen har jag varit hundvakt hela dagen, åt söt viggo :) Den där hunden måste gå på speed, sån jäkla energi!! men det tycker jag om :) Så jag har varit ute på promenader 3 gånger idag, så motion har man fått.

Fick dessutom en fix idé igår, att gå ut och springa klockan 1 på natten. Och det gjorde jag, sprang fan i en timme och sen somnade jag som ett litet barn. Helt underbar att somna som nyduschad efter ett rejält träningspass och i nya sängkläder :)

Ställde mig även i bostadskö till umeå igår! Försökt ställa mig i bostadskö i linköping idag, men det har inte gått så bra, så om ngn vet en hemsida där man kan ställa sig i bostadskö till linköping  så tackar jag inte nej.

Imorgon blir det gällivare för hela slanten! Ska till tandregleringen och sen tar jag med mig syrran och sune till stan :) Kul! Så idag är det den enda dagen denna vecka jag jobbar på detta jobb :) sen kommer jag servara hela helgen! Kommer vara måttligt slut :)

Jaja, nu är det back to work :) Bye bye people

Same mistake

Kategori: Allmänt

Yeah, denna helg var en hård helg. Damn, nu är det inte fest på länge...

Fredagen satt vi tjejor hos mig och drack, drog senare förbi jonti och parta! Det var trevligt som fan..Senare var det krogen! Mycket folk så det är ju alltid kul. Sen finns det ju alltid roliga osäkra tjejer som får en att skratta när det försöker vara tuffa, haha. voivoi, världen är skum..

Lördagen var det party i jukkas, Vi var ett trevligt gäng! Det var mycket skratt och rött läppstift :)
Tog även en snabb bastu och direkt efter det var det var det party på krogen i stan. Men som alltid när man är på babylon så är det tråkigt..Eller ja, iaf tråkigare än det är på ferrum. Sandra och jag drog relativt snabbt från krogen och hem.

Det var hela helgen i stora drag, planen var ju att dra till gällivare på lördag men så blev det inte eftersom ingen ville haka på mig! och kanske inte så kul att festa själv, haha. Men kanske tur att man inte drog eftersom det skett ännu ett mord i gällivare. Fan, snart törs man ju inte dra dit..

Imorrn är det jobb och åter jobb. Och syrran kanske kommer till stan. Det ska bli kul, då ska jag mysa med skitungen sune ;) och med syrran också, självklart!
Jag är ju systersjuk varje dag nuför tiden :)

Åhh, studera.nu tar aldrig ett beslut angående min ansökan till högskola. Jag vill ju veta nu :)

Jaja, nu ska jag ställa mig i bostadskö i umeå, och några andra ställen !

I'm not calling for a second chance,
I'm screaming at the top of my voice!
And maybe someday we will meet,
And maybe talk, and not just speak.

GIVE ME REASON BUT DON'T GIVE ME CHOICE CAUSE I'LL JUST MAKE THE SAME MISTAKE AGAIN



I know what I did was wrong
And I feel bad about it
I know what will happen after this
But you should know that I'm sorry
I'm sorry for letting my self down
And for letting you down
So here's my apologie
And hopefully you'll accept it
And forgive me, or forget
I'm sorry bb I'm so sorry