Written words from an honest heart

For you my friend

Kategori: Allmänt


Jag kommer finnas där för dig
Om du någon gång känner dig osäker
kommer jag vara din starka mark
Jag kommer att hålla balansen
om du inte kan titta neråt

Det jag kan säga dig är vad jag vet
Att jag behöver dig i mitt liv
När stjärnorna har slocknat
Kommer du fortfarande att lysa så starkt

Älskade vän, älskade Nathalie, du är en stark stjäna som lyser på himlen min <3





Håll tummarna!!!!! :D

Kategori: Allmänt

Igår var det städa hos brolla, kolla innebandy och vara på kalas i jukkas. Stressigt  men alltid lika kul :)

Blev att jag och sandra höll på att somna framför filmen på datan, sandra beslöt sig för att åka hem innan vi båda slockna och vaknar mitt i natten och är snor pigga. När sandra åkte blev jag tyvärr väldigt pigg. Satt framför datorn och öste lite, sen hörde nattis av sig och jag for och hämtade henne från ett hemligt ställe ;) Vi gled bil ett tag, vi pratade, pratade och pratade, vilket alltid är mysigt och framför allt skönt :)

Sen begav vi oss till q8, hyrde två filmer, kollade en av dem, mitt i filmen började jag dock höra snarkningar, då låg lilla gumman och sov =)

Så jag kilade iväg efter filmens slut.


Idag har jag hunnit vara på stan med nattis och dragit en fika, sen kom tesse och ida och gjorde oss sällskap :) Hem och käka och nu sitter man på jobbet.

Har fått lite motivation att jobba nu eftersom jag kan ha en egen lägenhet inom en månad! niccce!

Jag håller tummarna nått så otroligt hårt att jag får lägenheten, men då blir det mycket jobb, mindre spenderande av pengar på onödiga saker..tungt, men lätt värt!

Hade varit så skönt med egen lägenhet, vilken frihet. Självklart kommer det bli mer utgifter men det får man ta! Inget mig emot, bara jag får bo i MIN lägenhet. Försöker att inte hoppas för mycket, men det är väldigt svårt!

Nu ska jag fortsätta att jobba och sedan se fram emot en kväll med de underbara, nattis och sandra. Ikväll ska vi återuppta vår sex and the city maraton :)

Bye for now, Pojja :)

Den eviga stressen!

Kategori: Allmänt

Jajamensan, idag har det varit stress,stress och stress..

Vaknade klockan 10 någon gång, då satt jag barnvakt till klockan 13 ungefär, sen kom sandra och vi for och hälsade på älskade nattis på sjukan. Hon såg ut att må mycket bättre idag, jämfört med igår, så det var ju bra :) Imorgon får hon komma hem! Woho, då ska vi pyssla om dig :)

Sen hämtade vi ut pengar, for hem till mig, lagade en underbar middag, blev klara 26 över fyra, skulle åka från mig till jobbet halv, så vi slängde i oss den goda maten! och stack iväg. Hämtade upp kollegan Hanna och var på radiotjänst 16.47 :) Sandra skyndade iväg till systemet och jag sitter nu här och väntar på att klockan ska gå! iofs har jag bara ca: 1 timma kvar, sen är det bara att ruscha hem och börja fixa sig för fest. Ska bli helt jävla underbart att få dricka en kall öl! Behöver det efter all stress.

Ska sitta hos brolla i hans lägenhet när han nu rymt till sin Erika i umeå :)
Vill också ha en egen lägenhet!!! :D

Men, men. Ska försöka jobba nu! :)
Tjingbyeee och HOPPAS, HOPPAS det blir en bra kväll ikväll..

25 februari år 2006..säger det dig något?

Kategori: Allmänt

Min vän, min bästa vän, det var då vi möttes. En av de bästa dagarna i mitt liv, för det var då du underbara människa kom in i mitt liv.

3 år har vi funnits där för varandra, vi har gått igenom allt med varandra och då menar jag verkligen allt
Du känner mig som ingen annan människa gör
Du vet saker om mig och hur jag tänker och fungerar bättre än jag själv gör
Så många gånger jag gråtit mot din axel
Så många gånger du lyssnat när jag behövt prata ut
Så många gånger du kommit med din visdom till mig
Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket du är värd i mina ögon
Hur mycket du betyder för människor runt omkring dig
Du sprider glädje vars du än befinner dig
Alla dagar med dig är guldvärd
Alla dagar du finns i min närhet
Alla dagar jag får höra ditt skratt i mina öron
Alla dagar jag får lyssna på dina problem, dina känslor
Alla de dagarna uppskattar jag, och att du finns i mitt liv är ren lycka för mig
Du är en del av mig Sandra Camilla Degerbjörk
Du är en del av min själ, aldrig kommer det finnas någon annan bästa vän i mitt liv
Du är den enda som orkar stå ut med mig när jag har mina mindre underbara dagar
Du har alltid funnits där för mig
När vägen känns lång och mörk så vet jag att ljuset lyser på min väg inom kort
För då kommer du och ger mig din kärlek.

Jag hade kunnat skriva om dig, min underbara älskade vän, hur länge som helst.
Så länge att till och med du skulle bli trött i ögonen.

Vi kommer gå med varandra livet ut,
Ölen, tonåren har vi redan klarat av
Nu återstår barnvagnarna, rullatorerna och ålderdomshemmet
Men det är ingen stress till det, speciellt inte de sist nämnda :)

Ville bara framföra att jag känner en sån otrolig tacksamhet för att vara din bästa vän
Jag avundas dig för den du är och för det du ger till dina vänner
Jag tackar dig Sandra, för att få vara en del av ditt liv

3 år är bara början på en evighet.
På våran eviga vänskap, med skratt och tårar.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta, vilket du antagligen vet, men ville bara påminna dig ;)




Du är underbar, min älskade vän <3
Utan dig fungerar jag inte..

Life is a bitch then you die

Kategori: Allmänt

Ja, det talesättet säger mkt. Life is a bitch just, finns fan inget värre än att ta skit för något, när man ingenting har gjort.

Igår iaf så kom vi hem från umeå, jag och brolla var hyfsat less på att köra bil! Sen när vi kommer fram till mitt hem så ser jag ngn idiots bil hos grannen. Fick mig verkligen att känna: välkommen tillbaka till kiruna och all skit.
Men, men for till nattis och umgicks med sandra,lisa, sandra och nattis, det var mysssigt :) Men sliten som man var, både fysiskt och psykiskt så blev det tidig hemgång. Somnade nästan direkt jag la mig i sängen!

Nu sitter man här på en fucked up söndag och jobbar. Är så jävla less på all jävla skit..Fy fan.
Men, men vissa perioder går det åt helvete och vissa perioder går det bättre. Men just nu, finns det alldeles för mycket person som stör mig.
Hatar när människor är respektlösa..finns inget värre.

Hoppas att vissa människor får en väckarklocka i skallen, och inser att man kanske ska börja bete sig lite bättre, så kanske man får samma sak tillbaka.

Wake up!

Det finns verkligen idioter överallt
Och istället för att inse sina egna fel
får de mig att känna sig som skit..

Tack!

Don't try to front, I know just what you are

Kategori: Allmänt

Jaha, back at work. Lite komiskt, det är endast då jag orkar skriva i min blogg. Men ni vet hur det är när tiden bara rinner iväg och man hinner knappt vara hemma! Så är mitt liv just nu.

Idag har jag varit och solat på tropcial, vilket var helt underbart, när man ligger där och blir stekt som en kyckling far tankarna till utlandet direkt! Man längtar tillbaka nått så otroligt dit! Sen for jag och Sandra till apoteket på stan och jag köpte lite hemliga grejjer ;)
Sen åkte jag till byn jukkas med sandra, hjälpte hennes lillbror med matteläxan, och drack kaffe.
Sen var jag hemma i stan klockan 16.15, bokstavligt talat sprang till duschen, kom ut ur duschen 16.35, då var fröken pohjanen stressad! Hann inte torka håret ingenting eftersom jag skulle vara på jobbet kvart i. Hann precis, stort tack till hanna som tog en plats till mig och mina jobbsaker!

Senare ikväll blir det att hänga med Sandra och Nathalie, vill verkligen hinna se nathalie när hon piercar tungan! Men slutar ju nio så det kan bli lite knepigt! ´

Imorgon bär det iväg till Umeå, jag ska köra bil med släp för första gången i mitt liv, men det ska nog gå bra. Vi ska nämligen hjälpa Erika att flytta till Umeå, då hon ska börja polis utbildningen.
Så jag, brolla och Erika drar klockan halv åtta på morgonen, och börjar bilfärden neråt. Det ska bli kul faktiskt att hjöpa erika för hon har alltid ställt upp för mig :)

Vi blir borta ända till lördag, jag vet att kiruna kommer sakna mig, men det är smällar man får ta. Själv tycker jag det ska bli otroligt skönt att få komma bort från stan, från alla jävla puckon som medför problem. Men kommer sakna er tjejer!

Men vafan en flytt med brolla och erika kan inte sluta i annat än fylla, skratt och damp :)

Imorgon börjar jag mitt nya liv, som kommer innehålla en jävla massa abstinens! men jag har klarat det innan jag kan klara det nu också!

Back to work now!

2009 is here...

Kategori: Allmänt

Jag började så stort med att börja skriva allt postivit och negativt med året 2008 men insåg ganska snabbt att det hade blivit flera sidor..Och det hade jag inte riktigt tid med.

Så med korta drag var 2008 ett år som innehöll, flera jobb, studentens lyckliga dagar, körkort, en underbar utlandsresa och MYCKET fester!

Nu är 2009 här, nytt år och nya möjligheter! Nytt år och nya löften!

Helgen som varit har varit en otroligt händelserik helg, den innehöll allt från damp i bilen, skratt och tårar till polisförhör på stationen.
Hatar galningar som kör rattfull, är man dum i hela jävla nöten? Sen börja jaga folk..Därför ska du DEO 262 åka in för det du gjorde. Din jävla galning!

Du gjorde så att otroligt hemska minnen kom tillbaka till mig din jävla idiot! det var som att de minnena blev färsk i mitt huvud igen..Nu börjas bearbetningen igen. Varför lyckas man alltid locka till sig såna där idioter? Hur fan lyckas man med allt?

Kvällen resulterade iaf med att jag,sandra och nattis sov hemma hos mig, rädda och chockade..Men nu känns allt relativt ok. Ska bli skönt att vittna mot han! Har redan lämnat mitt vittnesmål, nu återstår det bara att vänta och se när rättegången blir..Jag säger då  det, man lyckas fan med allt!

Tjejer nu är underbara, tur att vi alltid har varandra!

Nu sitter man på jobbet till klockan åtta, sen ska nattis köra hem mig, sen kör jag till jukkas och ska sova på icehotel med sandra och sofia! Det ska bli underbart! Längtar brudar! :D

Igår blev piercingen komplett ;)