Written words from an honest heart

9 dagar kvar..

Kategori: Allmänt

NU är det ensiffrigt! Det är nio dagar kvar tills vi är i mallorca, det är 8 dagar kvar tills vi sticker från kiruna, det är 1 dag kvar tills jag och sandra drar till nouksu och har mysig kräfskivekväll!  Och framför allt så är det sista dagen på jobbet idag!!
WOOHOOO

Sovmorgonen idag var inte dålig ska jag säga, ojojoj. Har jobbat i en halvtimme nu och klockan är redag 10 ! bara 6, 5 timmar kvar, egentligen 6 timmar kvar eftersom vi har lunch en halvtimma. Det är ju ingenting!

Nu har jag ringt till Sj och beställt interrail kort till mig och sandra samt bokat resan från kiruna till sthlm på lördag nästa vecka.

Bakslaget som jag nämde i gårdagens inlägg kom igår. Haha det var ju inte sådär jättestort bakslag, men när vi skulle ringa till sj och beställa våra interrail kort så hade de stängt. Vi blev lite oroliga att ännu en dag gick till spilla..

Men så idag, så är det fixat. Och det tar bara 2 arbetsdagar innan de kommer till min brevlåda! Nice.

Ja nu är det bara att invänta dagen då vi drar :)

Hujja, som jag har längtat till denna fredag, det skulle bli så skönt etc. men nu när det väl är fredag så känns det lite som att man kommer sakna csn. Man inser nog inte hur bra man ändå haft det här.
Men det blev väldigt definitivt när jag lämnade in mitt passerkort och ska sätta all min information om studiemedel i en låda och ner till källaren.
Men klart det känns skönt att ha semester, men när man är så van vid att jobba konstant så kommer det nog kännas skumt.

Det är aldrig bra nog :) Man tjatar om att få sluta jobba och ha semester och när dagen väl kommer så gnäller man om att man kommer sakna stället. Jaja, det är väl så människan funkar.

Nu sitter jag och lyssnar underbar musik och svara på e-brev.

Ja livet känns faktiskt ganska underbart just nu. Inte ganska, det känns underbart.

Csn har varit helt okej att jobba på men det bästa har varit människorna som jobbar här. Alla välkomnar verkligen en in i deras armar. Är väldigt glad över att få ha utbildningen med Fredrik och Moa och sedan arbetat med dem. Båda två av dem är toppen människor. Jag hoppas innerligt att vi fortsätter hålla kontakten, vem ska annars gnälla tillsammans med mig? :)

10 dagar..

Kategori: Allmänt

Snart är nedräkningen av dagar nere på ensiffrigt ! :d Och när den hamnar på ensiffrigt är det även min sista dag.

Jadu, jag jobbade över igår igen, haha har haft en rejäl långvecka. Men nu är all flex borta iaf så det känns helt underbart!
Ska bli skönt att få gå hem halv fem idag, kändes som det var länge sen.
När jag är lycklig över att få gå hem så kommer Moa och talar om att hon ska gå hem två idag..
Ja vad ska man säga, när man tror man har det bra har någon annan det bättre;D

Jaja jag får hålla humöret uppe genom att tänka på att jag har 1,5 h sovmorgon imorgon. Känns underbart att komma till jobbet halv 10 och sedan ha rast klockan 10. Efter det behöver jag jobba 2 h 15 min sen har jag lunch :) Trots detta misstänker jag att fredagen kommer gå sakta som få.

Men sen! Sen är jag ledig!!! börjar först jobba den 23:dje oktober. Men det är jag värd.

Var riktigt irriterad igår, sådär gör man fan inte.
Det är respektlöst.
Det var sista gången du käkade i min bil.
Man kanske måste tänka lite ibland?

Idag blir nog bara en lugn dag för mig, bror kanske ska fixa min helljus idag redan (var tänkt att han skulle styra upp det på söndag). Det hade varit great! Då är det färdigt när vi ska åka till nouksujärvi.
Efter jobbet tänkte jag att jag skulle dra en promenad med musik i öronen, och sedan läsa en bra bok.
Åh, det lät underbart! Allt låter underbart när man är på jobbet och är så sjukt uttråkad.

You pop up in my head sometimes
I wish we would meet again
And do what we always do
Let's meet halfway
And do what we wanna do
Then say goodbye
And never know when we will meet again
Koshlie ; )



Woho! mitt pass är klart nu, så jag ska ruscha som fasen till polisen på min 15 minuters rast och hämta ut det, sen kan vi äntligen beställa våra interrail kort och boka resan till stockholm från kiruna!

Fasen vad skönt om allt det skulle bli klart idag! då skulle det bara vara att ta vaccinationssprutorna och sen sticka iväg!

Känns som det borde komma ett bakslag snart, för allt har som gått relativt snabbt att fixa och det har inte varit dessmer problem! Hoppas för en gångs skull att allt går smidigt, att det inte kommer något bakslag. Blev riktigt lycklig nu!

Kanske till och med jobbet går snabbt idag? haha tvivlar på det dock. Men bara 3 h 50 min kvar
Sen ska jag och mamma handla på coop :) Kul att umgås med mamma lite innan man drar iväg!

Back to work! 

11 dagar kvar..

Kategori: Allmänt

Klockan är tjugo över nio, kom till jobbet för tjugo minuter sen eftersom jag hade sovmorgon en timma.

Kan inte kolla på skärmen, känns som ögonen svinder. Antar att det är på grund av att man vaknat relativt nyligt.

Igår var jag som sagt på stan med sandra och hennes mamma Maria. Maria var på shopping humör och det smittade av sig på mig :D Så det slutade med att jag köpte ytterligare en parfrym till min lilla samling, hehe, det var hugo boss deep red, har tänkt köpa den så otroligt länge så nu tog jag fingrarna ut arslet och gjorde det. Sen köpte jag även ett nytt anteckningsblock (det håller reda på mitt liv sån tur är) och sist men definitivt inte minst en snygg ny väska.
Min gamla var så jävla sliten, den har varit med om en del.

Det bästa var att väskan endast kostade 124,50 eftersom det kostade hälften av rea priset, det är vad jag kallar att fynda!

Sen har dagen inte hunnit utveckla sig dessmer. Jag steg upp, skjutsade mamma till hennes frissa, och körde sen till jobbet, och nu sitter jag här.

2 dagar kvar på jobbet! Can't wait until friday.

Förresten jag och sandra ska till Nuoksujärvi på tis och ons nästa vecka. Vi är ju som båda ledig!
Det ska faktiskt bli kul, att komma bort och göra något, hörde dessutom att syrran, hennes karl och sune ska dit då :)

Igår tömde jag min garderob, haha det tog fan flera timmar. Stackars sandra, hon tycker jag är ett hopplöst fall eftersom jag har så svårt att kasta kläder. och det håller jag faktiskt med henne om.

Hoff vad jag är en uttråkad människa just nu, det värsta är att jag tänker hela tiden att det är torsdag idag, fast jag vet det är onsdag..Det är inte kul för imorgon kommer jag tro att det är fredag fast det bara är torsdag!

Tror jag ska jobba in min sista halvtimme flex idag, tänk vad skönt, då behöver jag inte vara på jobbet halv åtta imorgon, då kan jag istället sova till halv åtta, eller som vanligt kvar i !

Känner mig lite less på att jobba övetid, tar på krafterna ska jag säga. Kände igår att min hjärna inte funkade, den hade bara studiemedel i hjärnan.
Men det är ju något man måste göra.

Igår såg jag och Sandra en grym film "Pans labyrint".
Tyckte om det väldigt mycket måste jag säga trots att hela filmen var på spanska, men det var lite av charmen i filmen.
Men det rekommenderar jag starkt att man ska se.
Var lite kul när man kände igen så pass mycket spanska ord, fast man inte var den mest engagerade människan på spanska lektionerna på Luossa.

Men det sitter kvar långt bak i huvudet, kanske tid att ta fram sina español egenskaper när vi ska till mallorca! 
Ju närmnar dagarna kommer tills vi åker desto mer overkligt blir det. Jag förstår inte att vi ligger på stranden om 11 dagar, alltså nästa helg! Helt underbart.

Tror dock att min moder är väldigt orolig för att hennes lillpiga som är 19 år  som ska vara borta i en hel månad :)
Men hon är ju en mamma så det hör ju till naturen.
Men mamma vet om något händer mig, om jag inte kommer tillbaka från min resa, att jag älskar henne <3

Övertid igen

Kategori: Allmänt

Nu sitter man här på jobbet igen, för att man fick en fix idé att jobba in ännu mera flex.

Har redan jobbat en timma över ordinarie tid idag och nu ska jag jobba en halvtimme till. Nog är man ambitiös :) Jobbar 9,5 arbetstimmar istället för 8 h.

Sen har jag bara 30 minuter kvar att jobba in flex och det känns som en pice of cake efter att ha jobbar in 2 timmar och 10 min.

Japp det är genom blogg inlägg som jag jobbar min övertid, haha. Fasen där försvann mina glansdagar som en ambitiös arbetskvinna!

voivoi.

Sandra gjorde mig avundsjuk när hon var ute och gick, och man själv är instängd på detta kontor i 3 dagar till, Vilket känns som en evighet.

Ja, om man ser på det så här:
Jag har stått ut i 2 månader och 3 veckor och 2 dagar, då borde man palla att hålla ut 3 dagar till :)

Dessutom har jag sovmorgon imorgon och på fredag, samt friskvård på tors! Hoppas, HOPPAS att resterande dagar bara springer iväg, och helt plötsligt så var det slut på jobbet och långsemester för mig! åhh, underbart :)

Ne nu kanske man ska göra någon nytta!

Damit fem minuter kvar till att ha suttit över i en halvtimme så tar e-breven slut! shiit, inte bra. Nu måste jag sitta här och göra ingenting i 4 min blev det nu.

Jaha vad ska jag skriva, jag är sjukt hungrig, ni vet sådär hungrig så man hade kunnat spy.
Oh 3 min.

Ska på stan nu, ska köpa anteckningblock, en dagbok jag ska skriva i när vi är utomlands så man kommer ihåg allt man gjorde, eftersom minnet och hela ens hjärna kommer vara relativt slut efter allt resande, flirtande, supande;D

2 min.

Vad mer, jo skulle kolla på en kamera, men insåg att jag hade en fullt fungerande kamera hemma, det enda som behöver köpas är batteri, vilket är billigt jämnfört med en helt ny kamera.

1 min
Fan det här gick ju snabbt, det är såhär jag ska fördriva tiden på jobbet! Då gott folk hade ni inte haft ont om läsmaterial, dock hade det nog inte stått så mycket vettigt, men det gör det iofs inte nu heller :D
så sant som det var sagt-

NUUUU Hejdå!

12 dagar kvar..

Kategori: Allmänt

Nu har man varit duktigt måste jag säga! har varit på jobbet 07.10. Jag av alla människor, haha kunde jag så kan alla :) man får ju se hur pigg man är senare på dagen, känns som det kommer ta ett tag innan lunchen kommer..
Den här jäkla flexen är lätt att ta ut men fan så tung att jobba in igen :)

Igår var jag och gjorde små ärenden , tankade bilen, fick mina däck och fälgar etc.

Sen drog jag till Sandra, och det syntes verkligen att hon städade. Avklippt tröja och mjukisbrallorna uppvikta för att de ej ska rulla ner igen :) Hon slet ut hela sin garderob och jag låg i sängen och titta på. Sen var planen att vi skulle ta min garderob (vilket tar en heldag), men då for vi till Nurmi istället och kollade film. Det blev "the dead walking", en zombie film. Den var helt okej, men hatar fan när de ska käka tarmar och sånt, då håller jag på att spy, bokstavligt!

Sen skjutsade jag sandra till jukkas, och snäll som nurmi är så följde han med mig som socialt sällskap på vägen hem igen..

Jag var inte hemma förren klockan 1, men det var helt okej, för det var så otroligt skönt att få prata ut lite grann. Du är en underbar människa att prata med, hade kunnat prata i timmar.

Sen la jag mig i sängen, fastnade med min bok som vanligt och insåg att jag skulle ha svårt att stiga upp imorgon så tidigt som jag planerat.
Men se på fasen :) Jag klarade det ! Dessutom var jag pigg som en lärka, eller vad man nu säger.

De ringde mig nyss från sjukan angående vaccinet. Vi fick en tid! Då var det fixat. De skulle egentligen ha ringt igår, men gjorde aldrig det. Kände mig lite irriterad igår. Men men, nu är allt frid och fröjd :) bara interrailkortet kvar nu!

Känner att jag ska börja packa idag, för sommaren är ju över i kiruna nu, så alla klänningar, shorts, kjolar o.s.v. kommer hamna i resväskan. Samtidigt vill jag inte börja packa ännu, för då kommer tiden gå så sakta. Men man får se vad som händer.

Klockan är redan 5 över åtta, känns bra hehe. Nu ska jag jobba.

13 dagar kvar till mallis, 12 dagar tills vi drar från kiruna

Kategori: Allmänt

Ja, det tar sig det tar sig! Jag har trott att tiden skulle gå så segt innan själva dagen skulle komma, men måste faktiskt erkänna att det inte har varit så.

Tyckte det var nyss som jag och Sandra sa att det var 21 dagar kvar, det bästa av allt är att det mesta är fixat! Det känns så skönt! :) Det som återstår är att beställa våra interrail kort (vilket vi inte kan göra förren jag fått mitt pass :/ som kommer på tis eller ons samt att ta vaccinationssprutan (de ska ringa mig idag). SEN är det bara att dra iväg.

Ja, det var så mycket jag skulle skriva i min blogg i helg, men rackarns att jag glömt bort det, haha vad var det jag sa sandra? korttidsminnet är kasst och mitt långtidsminne är great? ;D

Den här helgen har varit allt annat än stressad! den har varit så otroligt lugn! Jag och sandra har kollat film, varit på 40 års fest en snabbis och även varit fyllechaffis. Sen igår drog vi en tripp till gällivare, det var underbart att åka dit, hälsa på min kära syster, fredrik och min gullunge Sune.

Vi blev även bjudna på grillad kyckling och potatissallad och ett underbart nybakat bröd, det satt fint i magen eftersom jag och sandra inte hade käkat på hela dagen. Sen tröck vi även lite godis, vi fuskade lite, men vafan varför inte njuta av det goda onyttiga fettiga sakerna i livet?

Sen for vi iväg vid halv tio till Kiruna igen.

Känns som alla ska dra utomlands nu, jag och sandra,jyggah och hans familj, min arbetskollega och hans polare, min andra arbetskollega och hennes familj, sandras kompis och sandras farbrors exfru.

Vi blir ett helt gäng : )

Åhh, tänker på denna resa varje timma minst känns det som! helt sanslöst!

Tänk Sandra om 12 dagar säger vi hejdå till Kiruna!! då är vi på väg vännen, på ett äventyr som vi aldrig kommer glömma. Den här resan kommer vi att prata om på pensionär hemmet, då vi sitter och löser korsord och skriker: VA? till varandra ;)


Varför tänker du inte ?

Kategori: Allmänt

Det var Sandras kommentar till mig när jag sa att jag skulle komma till jukkas, thanks mate!

Kommentar av sandra i helg:

Sofie :ångrar du ngn du haft sex med?

Sandra svara: Jo hivmannen, men kanske inte de första gångerna!

haha sandra i ett nötskal säger jag bara! :D klockren människa

Obs! hon har inte hiv! Det är bara som vi misstänker, man är oskyldig förren bevisad skyldig.

Ännu en kommentar av fröken degerbjörk.

Sofie : Är hon full den där kvinnan?
Sandra: Ne, hon har bara ett kortare ben!

Haha för det är ju så normalt att inte se skillnaden på en människa med ett kortare ben än om personen är full, dessutom hur ofta har en människa ett kortare ben?

Men sandra är tänker ju lite olikt från oss andra :) men vi tycker om dig ändå :)


återkommer ikväll, sandra hinner nog dra några fina kommentarer innan denna kväll är slut :D

16 dagar kvar..

Kategori: Allmänt

Yes, 16 dagar kvar, när sandra slutar jobba är det två veckor kvar och när jag slutar jobba är det bara nio dagar kvar! Det är ju helt sjukt, kändes mycket längre men när vi började kolla upp det så var det fan vara två helger kvar tills vi åker! Det är ju helt jävla sanslöst! :D

Det kunde inte känns bättre, går inte en dag utan att jag tänker på våran resa.

Idag hade fröken Pohjanen sovmorgon vilket var helt underbart! Det känns faktiskt när man får sova en dag längre än vanligt! :d
Dock ringde inte mitt alarm på mobilen, tur att man är en van sjusovare så man har två klockor. Råkade ändå somna om och vaknade 08.40 vilket var underbart, för en gångs skull lät personen där uppe, mig att vakna i tid! Tack :)

Var sjukt trött igår! Jag och sandra låg och kolla tv, sen for vi och hälsade på nurmi en sväng, efter det tillbaka till mig och jag kämpade med att hålla mina ögon öppna, klockan 23 på kvällen! Efter mitt tappra försök att inte somna i en halvtimme gav jag upp.
Så jag skjutsade hem Sandra till Jukkas och jag säger då det, var så nära på att somna i min bil, men jag klarade det! Tack vare kall luft, skyhög musik med mycket bas och ljust i bilen..

Den här veckan har ändå varit relativt bra, onsdagen för mig var en pärs! men tror det är för att det är mitt i veckan då, och man vet att man har lika mycket kvar att jobba som man redan har jobbat. okej kanske inte den bästa förklaringen men hoppas ni fattar.

Ska förbi brolla idag, hälsa på hans kids och göra lite buisness. Sen ska jag städa lite i mitt rum, ser ut som ett bombnedslag, kan man lungt säga, sen ska jag ringa mitt andra jobb och säga att jag inte kan jobba där förren i slutet av oktober för jag ska utomlands, haha ( bra skäl), sen ska jag ringa angånde interrail kortet sen tror jag inte det var någe mer.

Funderar på om jag ska jobba in flex idag, fan känns tungt men hoppas att jag ska palla, eller vafan det är bara att orka! Japp då var det bestämt då. kommer alltså sitta här till klockan fem på en fredag, åh vad mycket till ett liv jag har!

Mor och Far åker till underbara nouksujärvi idag! Men tror faktiskt att jag skippar det i helg, känner att en helg i stan med min bok passar mig som handen i handsken just nu :)

Ne back to work, kan ju inte bara sitta och slö..

17 dagar..

Kategori: Allmänt

..kvar om man inte räknar med idag!!!!

Jag och Sandra, vafan ska man säga? Vi bokade en resa till palma de mallorca igår, bara sådär. hahah efter att vi beställt resan och hotell, för ett pris så billigt så det går inte ens att nämna, så var vi i extas! I ren jävla extas! :D:D:D:D
Äntligen, så många gånger det har varit snack om att man ska åka utomlands, med familjen, med polarna men i slutändan har det aldrig blivit av, men nu jävla! :D

Jag var så sjukt lycklig igår så det går inte ens att beskriva min lycka och sandra var likadan. Vi skakade, vi skrek, vi nästan grät :)

förstå om två veckor och 3 dagar ligger jag på playan med sandra, vi har brillorna på, solar topless och skålan för början av våran resa. Turken och blondie ska ut och resa.

Haha denna resa kan inte sluta i mer än katastorf men som vanligt kommer vi lösa det på ett smidigt sätt, och jag lovar att det kommer bli ett båtlass med skratt genom våran resa, om jag känner oss rätt!

Jag längtar nått så otroligt!

I går fixade jag vaccinations papper åt mig och sandra, tydligen behövde jag inget intyg för mina mediciner, så vem vet, kanske åker jag dit för narkotika innehav, haha.

Idag ska jag fixa passet på lunchen, och sen är det bara interrail kortet kvar att köpa, sen är vi redo att åka, just det, måste vaccinera sig också! :D men förhoppningsvis löser det sig! Det löser sig alltid på ett eller annat sätt!




Hit ska vi!!! ser helt underbart ut! de lovar 27 grader i palma de mallorca i september och 24 grader i vattnet, kan bara säga niiiice ;D

19 days left...

Kategori: Allmänt

Än en gång sitter man och skriver blogg på jobbet..

Börjar ju tror att jag kan göra en karriär genom att skriva blogg snart, nästa blondin bella, fast det blir brunett pojja ;d

Dagen började faktiskt bra, förutom att jag var så sjukt trött på morgonen, tänkte jag skulle jobba in flex på morgonen, men som så många gånger förr blev det att sova istället. Börjar faktiskt känna mig lite stresad över att hinna jobba in min flex! Får aldrig fingrarna ut arslet att göra det, voi voi.

Sen på morgonen på jobbet hade vi personalmöte och de bjöd på frulle. Dock blev det ingen frukost till mig eftersom jag inte pallar att käka frukost på morgonen. Måste vara vaken minst 3 timmar för att ens känna suget efter mat.

Men jag höll tummarna på att frukosten skulle stå framme till min rast och se på fan, det gjorde det. Så jag slängde i mig en macka med brie ost, mums.

Sen var det back to work! kom tillbaka från jobbet nyss efter min lunchrast, min syster och sune var hemma hos oss. Så jag hann sniffa lite bebis innan jag stack till jobbet. känner att jag vill tillbaka dit snabbt som attan, men då får man sitta här och tjäna pengar istället.

Just det, har börjat styra upp lite saker inför utlandsresan nu. Har ringt och hört med sjukan vilka vaccin man ska ta och när. Fick prata med en jättesnäll gullig tant, som lät som en helylle mommo :D

Så efter jobbet ska jag ruscha till sjukan för att fylla i en vaccinblankett där jag ska skriva alla mina vacciner jag tagit under mitt liv...lite svettigt. Jag ska även fixa intyg från apoteket för alla mina mediciner jag har.
Ja vad är livet utan lite stress?

Sen ska jag hem och plugga lite inför mitt högskoleprov som är planen att göra..Får se hur det slutar. haha
Känns som man släppte allt som heter skola och plugga dirket efter att man tog studenten, eller som min mamma säger: Jag söp bort alla mina hjärnceller när jag tog studenten. Kan nog vara mycket möjligt.

Ne nu ska jag fortsätta min dag på jobbet, kanske återkommer ikväll om det händer något spännande.

Maybe, Maybe not

I wonder when, how and who..

Kategori: Allmänt

Hade en tidig kväll igår, vilket faktiskt var ganska skönt! Jag och sandra har nu bestämt hur våran tripp ska se ut (men troligtvis kommer vi att hinna ändra oss 511 gånger till ;D ).

Men så här ser den nuvarande resan ut :

Sverige ->portugal ->spanien->Frankrike->Italien->kroatien->bulgarien->grekland->turkiet->cypern->Sverige

Så sammanlagt nio länder på drygt en månad, eller ja som det verkar nu så lär vi vara borta så länge pengarna räcker!

Sa åt sandra igår att bara tanken att ta en lång promenad, efter en vit strand och havet sköljer ens fötter kan inte bli mer underbart! Sen allt party också!

Sen har jag starka funderingar på att gå en bartender kurs där nere, det hade varit något. Sen när jag återvänder till kiruna så kommer jag vara utbildad kvalificerad bartender haha.

Ja, jag måste bara berätta om den mest fantastiska bok som jag läser just nu. den heter 19 minuter. Den handlar om en skottlossning på en skola, killen peter houghton dödar 10 personer på sin skola, grunden till att han gjorde detta dåd var för att han har blivit mobbad ända sen förskolan. 
Jag rekomenderar verkligen att ni läser den boken, den är otroligt tagande och det värsta är att det existerar i den värld vi lever i, tyvärr..

Skönt idag har jag lång lunch! Då ska jag passa på att sova!

Yes! fick nyss meddelande av min chef att jag fick ta ut mina avtalstimmar nästa vecka och denna vecka. kan säga att jag har sovmorgon denna fredag, nästa måndag, ons och fredag :d

Nu steg mitt humör ganska högt måste jag säga : D

I'd just let you go
And then you say another "I'm sorry"
Why do you do this to me?
Why do you even care?
I don't know what to do
My friends tell me to leave you behind
My mind tells me to leave you behind
But my heart tells me to forgive you
To keep you
Should I listen to my mind or my heart?
My heart is probably wrong
And my mind is propably right
But if you wish for something really hard
Then maybe, just maybe It would come true?
When am I gonna learn that this thing will never happen!
We've been standing still for a year
We have'nt taken a step forward
Not one step!
What's gonna change this time?
What's gonna be so different this time?
When you held me in your arms, oh
I've longed for it so long
But I've decided to let you go
I just wonder..
When am I gonna stop hopeing for you and me to happen?
When am i gonna stop miss you?
When am I gonna forget you?

Never



Nu har jag och sandra bestämt datum! den 8 september början våran tripp som förhoppningsvis inte kommer bli likt något man varit med om förut.

Vår tripp :

portugal - spanien - palma - italien - grekland - cypern - turkiet - kroatien! :D Sen kommer vi troligtvis att vara på många småöar!  

Så skönt , samtidigt så känns det så overkligt. Vågar inte tro det förren vi sitter på planet till portugal!
det är nog en av de störst sakerna i livet som jag mest längtat efter.
Kan det bli bättre en eurotrip, längs medelhavskusten med sin bästa vän?

Sandra, 20 dagar kvar vännen, 20 dagar!!!!!!!

Jag kommer inte kunna sova den sjunde september kan jag säga!
Nu är det bara att tänka på sin beach look :D

Åh, jag längta som fan! helt jävla sjukt!

Önskar bara att allt blir bra och att vi kommer hem helskinnade och skinande av lycka efter den mest underbara resan jag troligtvis kommer göra i mitt liv.

Nu är det duschen sen läsa bok sen sova!

goodnight sleep tight gott folk! Helt underbart!

Something new

Kategori: Allmänt

RAFAEL NADAL, vilken stjärna! Han är ju helt sanslös!

Idag har han, officiellt blivit världens bästa tennis spelar, fast för mig har han alltid varit det.
All lycka till dig i framtiden Nadal, det här är bara början för en strålande framtid i tennis världen!!

Nu sitter man på jobbet igen, har sammanlagt 9 dagar kvar att jobba hära.

Känns både bra och dåligt. Det positiva är att jag äntligen får ha min semester! Man har ju som jobbat konstant sen första januari. Var tungt där ett tag att ha två jobb samt att klara av sina studier, men det känns ju så bra när pengarna trillar in i fickan.

Det negativa är att man inte kommer ha en inkomst. Eller ja, jag fick ju förlängt på mitt tredje jobb till sista december och kommer troligtvis få jobba på safari om jag vill. Så jobb finns det, men när ska man få ha sin semester då? Och i januari 2009 är ju planen att jag ska studera i göteborg..

Ne jag ska ha semester efter att jag slutar om 9 dagar! Så är det bara.

Nu blev jag påmind om att kika efter charterresor! Jag och Sandra har ju planen att sticka utomland den första veckan i september. Ta in på vandrarhem, sova med kackelackor ;D niice! Ne, det ska bli kul, har som inte varit utomlands på 17  år, det känns som att det är dags att åka iväg snart.
Det hade verkligen varit underbart att få dra iväg, slippa allt som heter Kiruna och folket som bor här.

Förresten, jag blev ett år äldre i lördags! Grattis till mig i efterskott, haha :D

Den föregående veckan har varit grymt bra! onsdagen där tog vi en kväll på mommas, jag , alexandra, th och sandra.
Det var roligt, haha blev dragen vilket jag inte trodde jag skulle bli, men det sitter ju aldrig fel.

Jag och sandra drog en tequila, vilket vi alltid gör dock tror jag att båda jag och sandra ångrade den haha! Men, men roligt var det. Kvällens slut kan man ju inte heller klaga på ;D

Sen i helgen har jag och sandra hunnit med mer än vad man gör på en vecka. Vi har varit i min mommos stuga en snabbis, på alko i kollari, i min stuga där vi har fiskat, haft vattenkrig, midnatts ficklamp leken med ungarna, ätit tårta, kört cross, varit i stan och firat mig. Det är helt sinnessjukt!

Det har varit kul, det kan jag absoult inte klaga på, men nog känner man sviterna efter att ha hållt igång hela tiden i flera dagar. Men skulle inte klaga!

Hela lördagens kväll/natt var skum, vet inte vad jag ska säga. Något pucko hade tagit ut min jacka och väska från ferrum, för det första fattar jag inte hur personalen på ferrum kan lämna ut en jacka till vem som helst, vafan är lapparna till för som de lämna till en då man lämnat in sin jacka? för det andra, så funderar man vad det är för någon jubelidiot som tar ut min jacka!!! Sån tur är har jag en underbar vän vid namn sandra som ringde till min mobil (som var i min jacka) och då hade de svarat : Scandic ferrum. Haha hon blev lite chockad, men då var det en vänlig själ som ska ha ett stort tack! För att han lämna in min jacka och väska i receptionen! Så tack du mystiska man som gav mig alla mina saker tillbaka!

This was the last time, tha absolute last time.
Never agaion am I gonna stand there like a fool.
I will never get my hopes up for you again
You blew it, don't bother to call me again.
Don't bother to pretend anymore.
Cause my heart can't take it.
Too many times it's ended this way
Too many times I've cried for you.
Too many times I've belivied you
Too many "I'm sorry"
Too many times I've forgotten
Too many times history has repeated it self
For ONE year we've been doing this
For one year my heart has been hurting
For one year I've thought of you
For one year I've longed for your touch
Now it's time to let you go
It's time to say goodbye
It's time to end what we never really started

Hard work work

Kategori: Allmänt

Nu sitter man på jobbet och sliter som ett djur som vanligt.  Men har endast två veckor och två dagar kvar så man kanske kan hålla ut en liten stund till.

Jag längtar något så otroligt mycket efter helgen! Jag och min kära vän Sandra (som är bättre än jultomten) ska dra till min stuga på fredag vid lunch (om man får ta ut sina avtalstimmar), bara njuta av den friska luften. Nattfiska, köra lite motorer bakom sjön, äta god mat, framför allt äta god tårta!
På lördag ska vi väl börja kila oss hemmåt till civilisationen igen efter att ha firat mig :D

Sen på kvällen i stan hoppas jag att det ska bli så illa att jag och sandra kryper hem :D haha ne, men det lär nog bli kul.

Sen däremot så börjar det hårde jobbet igen på måndag..

Något annat som jag också ser fram emot är ju våran planerade eurotrip! Ska bara se till att det blir av.

Vad har jag mer för planer? Jo!
Kan bli att jag och min Partyvännina Alexandra drar till tromsö på en festival där 50 cent lirar! Det hade varit något! :D
Ser den party helgen framför mig :D Haha det blir fan inte annat än party när jag och alexandra festar. haha det spårar fan alltid!

Fick just meddelande av min chef att jag inte kunda ta ut mina avtalstimmar, svin kul. Ne jag blev inte alls på dåligt humör...
Nu sket sig hela min planering. Voivoi.

Nu vill jag hem och sova, vill inte vara på jobbet mera..dessutom är man sjuk. Känns också stabilt, låter som en karl när man snackar i telefonen med kunder, kan hända att man drar en loska ibland också men det är sånt man får ta när man får tala med mig.

Jag har tagit mig i kragen idag också, skrivit ut högskoleprovet som var förra året. Tänkte se hur mycket hjärnceller man har kvar efter att ha festat en hel sommar. Om man har någon chans alls att komma in på den högskolan jag vill studera på.

Jag hittade en utbildning igår som passade mig som handen i hansken. Blev så lycklig. Det är en utbildning som handlar om att jag som akut sjuksköterska får ta mycket ansvar, vara den som är först på olycksplatsen, och även ha mycket kontakt med släkten till den skadade. Sen ska jag vidare utbilda mig till ambulans sjukvårdare. Så jag började räkna lite på hur mycket studiemedel jag skulle få ut etc igår (arbetsskada) och jag klarar mig precis.
Det enda deprimerande var att jag kom fram till att jag totalt kommer att studera i 6 år :d haha.

Trodde faktiskt inte att jag skulle få tillbaka mitt sug att studera efter att ha varit så skoltrött på hjampis. Men pratade med en kollega till mig igår, och vi kom fram till att det är ju ändå studier som man vill studera, det är något man är intresserad av.

Så jag ska söka in till göteborgs universitet till våran och med lite tur kanske jag kommer in.

Men det är ju ett senare projekt. Tror aldrig jag har haft planer så här långt fram i tiden. Kanske man någon gång i sitt liv kan planera mer än en dag i taget? det kanske finns hopp för mig också!

Nu kurrar magen ordentligt, har lunch om 15 min! AHhhhh

Haha undra om det märks att man inte har något att göra just nu, inlägget blir bara längre och längre.

Den här sommaren har varit en grym sommar! Haha speciellt juni. Först var det konstant festande från 30:nde maj till den 13: juni då man tog studenten! Sen var det midsommar i jukkas, min första, vilken var helt underbar! bastuflotten, vilken drömflotte! dessutom med mig extra familj :D vädret kunde ha varit lite bättre men man ska ju inte klaga!

Sen var det kirunafestivalen, vilket var helt underbart! Det är lätt den bästa kf genom åren för mig!  Träffade så sjukt sköna människor ;d haha! oh yeah! Sen drack man till 9 på morgonen, sov två timmar, började parta igen :D konstant full, vilken underbar känsla det är! låter som en ordentlig alkis varning men vafan :D

Sen jobbade man i en månad, sen var det party igen! luleåkalaset, inte lika roligt som kf MEN det här är inte rumba ;D
Ne men det var roliga på sitt sätt, på hotellet hade vi alla svin kul, vi var ett helt gäng som var där och röjjde!
Hade kunnat berätta hur mkt som helst, men då får jag sitta och skriva hela dagen. Men jag säger bara en sak : Frits! haha eller vad säger du jyggah? xD

Själva luleåkalaset, när man väl kom in på området, var sådär..tycker luleå strävar efter att  vara lillstockholm..men men.

Så för att sammanfatta denna sommar: den har varit kanon, jag har träffat ett gäng nya människor som var störtsköna, tungt som fan att jobba. Men allt som allt, en sommar som i princip inte kunde bli bättre!

Nu ska jag väl sätta mig i arbete, vi hörs om några månader igen!

XoXo Pojja