Written words from an honest heart

Hate it or love it

Kategori: Allmänt

Ja, jag tänkte det kankse var dags att skriva i min blogg, eftersom det var ett antal månader sen jag skrev och mina kära vänner äntligen ska sluta gnälla på mig:D

Dagen började som en mördardag eftersom jag var svin trött på morgonen (steg upp halv 8), anledningen till att jag steg upp då var för att jag skulle hinna med bussen som gick till jukkas. Jag och Sandra fick nämligen en fix idé igår att vi skulle ut och köra skoter och grilla och tare lite chill. Så vi satte planen i verket, men inte den tiden som var utsatt eftersom det var 25 - i jukkas då. Vi drog istället vid halv 12.

Ja, jag säger då det, man underskattar verkligen hur fin naturen här uppe är. När jag, sandra och Lisa satt där vid elden, precis vid utkanten av älven och tittade runt om sig, så kunde inte livet kännas bättre. Vilken grillning säger jag bara, haha, slutar med att det enda vi gör är att bränner korvar, tappar dem i elden, trär på dem på en pinne och kommentarerna som följde efter det, kan man bara skratta åt!
Kändes så¨otroligt skönt att man tar sig ut i det fina vädret på just sportlovet. Man får röra på dö köttet :D

Sen körde vi lite skoter, jag och Sandra hade en stadig familje Lynx som har samma svängradie på ett tåg. Givetvis lyckas man sätta den också, men smidiga som vi är så kom vi snabbt iväg igen.

Ja, livet är på topp, när man njuter av naturen med sin bästa vän :)

Förresten har jag blivit moster i torsdags, till min lilla prins Hans Sixten Sune.
Han är redan moster lilla älskling, Grattis syster och Fredrik till er underbara pojke.
Moster Sofie ska lära han allt hon kan och lite därtill.

image2