Written words from an honest heart

eyyyyyyyyy, what a beautiful day

Kategori: Allmänt

Idag har varit en väldigt bra dag. Jag steg upp och for till frissan, kommer därifrån skit nöjd! Har lugg nu och det har jag nog aldrig riktigt haft, men det är skit snyggt iaf :D

Sen drog jag och mamma på stan, vi fikade på safari. Det var jättemysigt! Längesen jag och mamma var och fikade tillsammans..
Efter det drog vi en sväng till min älskade mommo och moffa och senare hos min kära bror. Hos mommo och moffa fick jag se en bild på min mammas farmor, och det var helt sanslöst hur lik hon var min mamma. Förstår vars mamma fått sina drag ifrån :)

Senare drog jag och hälsade på sandra, hon har ju varit borta i 4 dagar och jag har saknar henne..Bjöd henne på mina underbara enchiladas, och det var en homerun hos sandra. Senare blev det kalas, henkka fyllde 25 år, grattis.
Mumsig tårta hade sofia gjort.

På kvällen har vi bara umgåtts och glidit lite bil!

För tillfället liggar jag nu i sängen och sandra i soffan och vi kollar på gladiator al a america.
Men man som man är, så kan man inte göra två saker samtidigt. Så jag är väldigt inne i datorn nu.

Men nu ska jag vara social tänkte jag :D

Btw kalas imorgon också, brolla fyller 29 :D gammel gubbe :D

later ya'll

A new day has come

Kategori: Allmänt

Indeed it has!

Började dagen med att vara med mamma en stund, sen kom det besök från bryssel och hälsade på. Hann bara hälsa på dem för att senare dra till stan och ta en kopp kaffe med höglund :) Det är altlid lika roligt att sitta och snacka på safari över en kopp kaffe och en chokladboll. Det slutade med att vi satt där i 1,5 timmar.

Kom hem för att spela rugby med magnus, thomas och linus. haha ja det var kul att busa med ungen :) Han kommer somna snabbt idag!

Sen upptäckte jag att det var dags att sticka till jobbet! Hade lite bråttom så jag hann inte slänga i mig ngn mat, :/
Men nu sitter jag här och har bara 1,5 timmar kvar. Det är faktiskt väldigt nice, båda idag och igår har tiden gått väldigt snabbt på jobbet. Känns jevligt bra, eftersom det annars alltid går väldigt segt. Men jag tror det är min och hannas raster, haha vi råkar som alltid ta 15 min raster istället för ordinarie 5 min.

Det som gör att man orkar stå ut på jobbet är mina arbetskamrater! s¨å stort tack till er som gör att tiden går :)

Efter jobbet ska jag hem och ösa desperata hemmafruar. Skulle egentligen förbi erika och martin, men det får bli en annan dag!

Tror jag kanske har raggat folk till gve :)

Have fun homieeeesss :D

Just another day walks by

Kategori: Allmänt

Ännu en ny dag har grytt och ännu en gång jobbar man.
Känns som man gör samma sak varje dag..Tycker något glatt och oväntat borde hända!
Blev väldigt avis på sandra idag, för hon drog till sin stuga i apua imorse, och ska vara där ändå till ons. Jag vill också sticka iväg från stan till min stuga. Men det kan ju bli lite svårt eftersom det inte finns sådär jättemycket värme i noukso :/

Men imorgon jobbar jag sista dagen denna vecka! Det ska bli skönt. Sen kommer syrran till stan med min gullunge :) Då ska vi gå till badhuset, och det ska bli kul att se hans reaktion! haha han kommer vara helt chockad men sen kommer han antagligen att röjja sönder hela badis :)

Är det ingen som är sugen att dra till gällivare på lördag och festa med mig? :D cooome on party people, kiruna står ju kvar! :D

Igår var jag och Alexandra och gled bil och prata som vanligt, ja jag säger då det. Haha vi två kan inte ha trist när vi är med varandra. Igår höll vi på att bli påkörda två gången på 5 min. Först av en norrman och sen av en stor vit van, haha och alexandra så båda gångerna: Jag såg bara fronten!!

Haha ja mycket kan hända på lite tid, vi började nästan misstänka att någon var efter mig eller alexandra. hope not :)

Idag har jag även slagit in sandra presenter, haha jag och mamma har pysslat som aldrig förr! Skit kul, vi höll på i ungefär två timmar! resultatet kan ju disskuteras, men kul hade vi!

I hope I get to meet you this weekend
Cus we always have a good time ;)

This is not my day

Kategori: Allmänt

Det här är fan inte min dag, åt helvete med den!
Jag gick och la mig igår förbannad och vad vaknar man som? Förbannad! Sen drog jag till moffa för han fyllde 84, det är alltid lika mysigt med kalas, men när man är bakis så höjs ljudnivån något så förjävligt. Allt vart bara jobbigt, och att vara social kom inte på fråga.

Sen for jag hem och kollade Wanted, den var grym. Hade kunnat se den igen.
Det är väl det enda positiva som skett idag, efter filmen så insåg jag att jag började jobba om en timma. JA, än en gång sitter man här och försöker komma på något att göra, allt annat än att jobba är bra.
Givetvis sätter jag mig framför en dator som låter som en sär och inte har internet. Men hacker som jag är så fixar jag det.
Sen ska jag och alexandra hitta på någonting, fan vad underbart, att träffa en underbar människa och bara snacka skit. Förhoppningsvis slutar min dag bra..bara den inte slutar med att man är förbannad, allt annat är bra.

Förresten så ska jag sticka till gällivare nästa helg, Fy fan vad underbart att slippa denna stad och allt jävlaaaaa folk i den! Helt jävla otroligt. Älskar dig syrran för att jag alltid är välkommen hos dig och din familj :)

Och du ditt jävla pucko, aldrig mer.
Fattar inte vad du håller på med.
Men shit the same, mig ser du aldrig mer

Fuck this shit, I'm out

Kategori: Allmänt

Ännu en dag går, och än en gång sitter man på sitt underbara jobb och njuter av alla utskällningar man får. Tur att man är van efter ett års slit här!

Fan vad kul jag hade igår, jag och sandra fick en fix idé om att vi skulle svulla klockan 1 på natten och kolla upproret i Kautokeino. Mamma skrattade när jag sa vad vi hade tittat för film :D undra varför ;)
Och samen som hoppade mot dörren, ja, tårarna rann ¨på mig och sandra för vi skrattade så mycket! Underbart kul.
Sen råkade jag falla i en svacka precis innan sovtime, men då fanns sandra där och lyssnade på mig när jag spydde ut mig. Men som sagt, tror man måste få göra det lite då och då :)

Sandra sov över förressten, det var länge sen. Vi försökte klura ut när det senast var, men kom ej fram till något. Så länge sen var det alltså haha.

Idag har jag varit flitigt igen! Ringde brolla och frågade vad han var sugen på i fikaväg, och då blev svaret banan muffins. Snäll lillasyster som man är, så bakar man det. Han var nöjd iaf, och sa att de var skit goda, alltid kul att höra :)

Efter arbetspasset idag, så ska jag hänga gäng med Sandra, och förhoppningsvis höglund också! Är så roligt när vi alla är tillsammans :)

Förresten är jag nått så förbenat less på att min vindrute torkare inte funkar, ser ju inte ett smack när det regnar eller snöar. Jaja!

Imorgon blir det gällivare igen! så ovanligt :) Men lovade syrran att jag ska hjälpa henne välja kläder till festen imorgon som hon ska på :) Så 12.00 brassar jag från stan med mercan !

See you later alligator

Don't know

Kategori: Allmänt

En bra dag var idag. Känner att jag har gjort saker som jag tidigare inte priotriterat att göra, vilket lett till att det inte blivit av. Men idag fick jag det gjort, och det kändes otroligt bra..Hoppas bara att det blir det jag vill att det ska bli och inte tvärtom, men det får tiden utvisa..

Annars har jag varit med Sandra, vi tog en kaffe på safari. Sen drog jag och mamma och gjorde några ärenden :)

På kvällen var det kaffekväll  med markus, erik och micke och sandra. Det är alltid lika trevligt, dock blir det alltid bråk om vem som ska göra kaffet haha.

I think of the past months
And all of the thing that has happend
I'm so glad summer 2008 turned out the way it did
I've met people that's great
I've been to places I never could dream about
I have so many memories
I can only hope, that I can expirience 
That kind of life again
That free life
A life without rules
Without all the "must" in life
I'll always remeber summer 2008 
The free summer with nothing but parties, people and a lot of fun ;)

 

Då var man back to work

Kategori: Allmänt

Jaha nu sitter man här igen på sitt underbara jobb, not.

Jag ansökte till högskola den sista dagen man kunde. Haha vilken impuls grejj, aja kommer man in på högskola ska det blir undebart att få lämna denna stad och få en egen lägenhet. Jag vet om jag inte börjar högskola snart så kommer jag aldrig att göra det. haha :D

Men men, spännande.

Fick veta att jag åkte på jobb 45 min innan jobbet började. Det blev inte lite stressigt. Voivoi, jag slängde ihop en fantastisk sallad medans jag väntade på att min ananaspaj i ugnen skulle bli klar. Jag hann precis slänga ut den ur ugnen innan jag stack iväg och mötte hanna och började jobba.

Känner på mig att jag kommer återuppta denna blogg igen nu när jag har börjar jobba igen. Hahaha, kanske dags att börja jobba på ett jobb som man vill jobba på  :D

Ja, mycket skratt har det blivit idag på jobbet, och alla är glada över att se mig tillbaka här. VIlket känns great :)

Nu kanske man ska ta och bidra med ngt här!


I found out your back
And I can't resist the fact
that I might see you again

Duktiga Sofie

Kategori: Allmänt

'Idag har varit en sån där dag som bara sprungit iväg..

Morgonen var inte så great, den startade som resterande mornar denna vecka. Men jag lägger det bakom mig, jag hoppas att morgon dagens morgon inte blir desamma..

Sen har jag hunnit handla, varit i jukkas..

Min underbara mormor Hilda kom också förbi en snabbis, ja den damen kan verkligen få mig att skratta, hon är så underbar! Vill aldrig att hon ska försvinna, även fast man vet den bittra sanningen, att den dagen kommer att komma.
Men mormor då ska jag uppfylla din önskan, att sjunga på din begravning, om jag har krafter nog att göra det.  Allt för dig..

Efter mommobesöket lagade jag middag till min familj, snodde receptet från sandra igår, då jag tjuvade lite middag..
Jag gjorde vit pasta med bacon,champinjoner och rödlök, underbart!

Och efter det har jag dammsugit hela huset samt skurat hela huset. Tror det eller ej, det gjorde min dag! Jag blev otroligt glad av det! Det är för att jag får vara för mig själv, jag får lyssna på min musik och sjunga högt som bara den!
Sandra och Mamma skrattade åt mig, de sa att det visste vad mitt framtida jobb skulle vara. Att jobba som en iss dam :D
Vem vet kanske är det mitt kall i livet, haha.

Måste skicka in ansökan till högskolan idag, det är ju faktiskt sista dagen...

Ska bli spännande att se hur mitt liv turns out..

Two letters and you made me smile, strange

Empty

Kategori: Allmänt

Ja det är precis så jag känner.

Allt var på topp där ett tag, livet kunde knappt bli bättre. Det enda man väntade på var bakslagen, de dagarna man visste skulle komma och nu är de här.
Allt känns så meningslöst, fråga mig inte varför, det har jag inte svaret på.
Tänker på allt och alla.
Jag hatar egentligen att gå djupt in i mig själv och tänka över livet man lever och människorna i det.
Man upptäcker känslorna som man tryckt undan, man upptäcker att det finns så många "förlåt" kvar att säga.
Man inser att man måste förbättra sig.
Men man finner även saker som man inte kunde vara mer stolt över. Man finner att man alltid varit sig själv genom livets alla svårigheter. Ens ärlighet har glatt men också sårat.
Jag tror människor behöver ta sig en timma eller två för att gå in i sig själv, för att föstå den man är och ´även hur man kan förbättra sig.

Man trycker undan känslor så bra ibland att man inte ens kommer ihåg att de funnits.
Glöm aldrig, för det som inte dödar det härdar.

I read some old diaries yeasterday
Specially one paige caught my eye
I'd wrote: "I'm never gonna find a friend that's gonna stay til the end
After I read the centence, I understood
I have found it
I have found the frindship I missed
The friendship that's gonna last
Until the end of time

Ni är underbara <3

So sick of lovesongs..

Kategori: Allmänt

Grattis Link på i förskott! Har varit på kalas hos min brorsson/gudson. Han fyller egentligen inte år ännu men idag var kalaset.

Idag har jag varit otroligt duktig! Låter som min faster när jag säger sådär men för denna gång för de orden slinka förbi.
Jag har nämligen bakat 3 satser hallon muffins. Två mjlökfria och 1 glutenfri :)

Sen tog jag och Sandra bilen upp till Erika och Martin för att droppa av muffins och jag fick toppbetyg, samma sak hos Magnus och Anette :) Så jag har kommit på att det är det jag ska bli, muffins bagare ;D

Resterande av dagen har jag och Sandra varit hemma hos mig och kollat på gamla filmer som gick på tv; Pretty woman och bodyguard. Ja, vad ska man säga. Blir man inte sentimental av de filmerna blir man nog aldrig det.

Tänkte bara dra ett snabbt inlägg eftersom jag ska upp tididgt och köra brolla och Linkan till sjukan imorgon..

Förresten börjar jag känna mig stressad över att skicka in min ansökan till högskolan, bara 2 dagar kvar, dessutom måste jag betala Lotta pengar för smyckena. Ojoj, det måste senast göras imorgon...

Ja, du är fortfarande på mina tankar, men jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans..

Find me, for everything it's worth, just find me.

Be careful what you wish for..

Kategori: Allmänt

Jaha gott folk, då har dagarna bara rusat iväg igen. I onsdags kom vi till gällivare, var jättekul att träffa syster och hennes familj. Myste med sune hela kvällen :)
Sen var jag ute och glad lite S40 T4, alltid lika glad när jag får köra en sån underbar bil.
Jag insåg att det var ganska trist att glida bil i kullen, gällivare och malmberget själv, så jag plockade upp Sara.
Det var jättekul, vi gled bil i timtals och käften gick i ett på båda två, jag har tvingat henne att komma till stan och festa med mig, men först kommer jag att parta i gällivare, eftersom nästa helg så är det RR-premiär :D

På torsdagen var vi i luleå och shoppade och mamma var och tog bort stygnen. Det var länge sen jag, mamma och syster gjorde en roadtrip, har saknat dem eftersom vi förut gjorde bilfärder ofta..Senare på kvällen var jag på blinddate, haha det var trevligt att lära känna nytt folk kan jag iaf säga...

Nu är det fredag och man sitter med den eviga funderingen om man ska festa eller inte. Jag känner att jag vill in i dimman och vimmlet, men känner mig inte så sugen på att vara bakis dagen efter.

Kände att den här trippen var precis vad jag behövde, komma bort från allt och alla, komma bort från de eviga tankarna i huvudet. Jag kan inte påstå att jag saknat något.

Jag vill bara rymma iväg, lämna allt bakom mig. Men tyvärr så är inte jag en feg människa och rymmer från mina problem, fast jag ibland önskar att jag var det.

Drömde en underbar dröm i natt, måste vara för att syrran och fredriks soffa är så skön :)

Känns som jag inte vill sluta skriva eftersom jag just nu känner mig så rastlös, haha. Jag, mamma och syster ska på dollarstore snart, bland de bästa butiker gällivare har! Sen ska vi köra hem med min älskling, min blivande bil :) 

Make my dreams come true ;)











Back to memory lane

Kategori: Allmänt

Jag tänkte att det kanske var dags att ta sig i kragen och skriva lite i bloggen. Man var så flitig när man satt och jobbade och hade allmänt tråkigt..

Idag har jag varit på stan med kajsa, höglund och alexandra. Vi tog en koselig fika på safari, vi pratade mycket gamla minnen och nya. Det var riktigt trevligt, kändes som det var allt för länge sen man tog den där fikan. Vi satt dä'r tills det var tomt på folk :D

Sen umgicks jag med alexandra efter att jag gjort en underbar middag : Chili chicken wraps, helt underbara!
Det var otroligt kul att träffa alexandra idag, har verkligen saknat dig min vän. Och det var kul att höra att du hade lite pojjasjuka medan jag var borta. Igen som du kunde snacka snusk med som förstår som du sa :D

Sen hade jag och höglund en myskväll, vi har haft tända ljus och pratat igenom skoltiden. Vilket väcker båda skratt och ilska..
Jag säger bara en sak höglund : Tacka fan för att jag hade dig på teckenspråks lektionerna. Annars hade jag varit ensam om att vara helt lost, hahah.
Senare på kvällen kom även min sambo och joinade oss.
Hon for precis hem för att inte missa numbers, men jag tänker inte att numbers betyder mer än mig...inte då- hahaha.

Det är konstigt hur ens liv har utstakat sig. När man börjar fundera över valen man gjort så börjar man fundera hur ens liv skulle sett ut om man inte gjort som man gjort.

Om inte jag hade valt att gå samhälls linjen på hjampis hade jag aldrig lärt känna fröken Höglund, Lindgren och Knudsen. Hade inte jag lärt känna martina och följt med henne som p-vakt i gränsen hade jag aldrig lärt känna min bästa vän. Jag hade aldrig haft det liv jag har idag.
Jag är så otroligt glad att jag har gjort som jag gjort och valt det jag valt även fast jag inte vet vad jag gått miste om. För inget kan vara värt mer än de personer jag har i mitt liv just nu.

Mina vänner, ni finns där i vått och torrt, en dag utan er vore inte en dag värt att spendera.

Jag läste ditt brev igår vännen, det brev jag läst så många gånger förr. För varje gång jag vecklar upp det pappret kommer tårarna som på beställning, de rinner ner för kinden samtidigt som jag läser dina ord.
De orden kommer jag aldrig glömma, när jag känner mig nere tar jag fram det brevet. Det lyfter mig till en nivå som inte går att förklara. Jag uppskattar dig så mycket, det går inte ens att beskriva. Det går inte att skriva ner på papper, det går inte att säga med ord, det går inte att visa. Vännen, du är underbar på alla sätt och vis en människa kan vara, och du har räddad mig på att sätt en människa kan bli räddad.

Min axel är till för dig, mitt hjärta är platsen för dig, där kommer du alltid att finnas, där kommer du alltid att lysa. Lysa lycka i mitt liv, lysa glädje i mitt liv. Du ger mig hopp och styrka varje dag.

Lova mig vännen att du aldrig försvinner från mig.

Hoppar du så hoppar jag..<3