Written words from an honest heart

Babycakes

Kategori: Allmänt

Ja, jag medger att jag har varit dålig på att uppdatera min blogg. Men som tidigare nämt, så skriver jag ju bloggen på jobbet, och nu är ju läget så att jag har semester! Woho, i 1,5 vecka. Och som dagarna går snabbt när man har ledigt..

Har väl inte hänt så mycket spännande i mitt liv, börjar jobba nästa vecka på måndag på csn. Ska bli så skönt att få ett dagtids jobb! och det är ju heltid! Sitter inte helt fel..

Idag är det onsdag, redan har tre dagar gått på denna vecka, och ändå känns det som man inte fått ngt speciellt uträttat. Men imorgon är det städning som står på schemat! Kanske en springtur också, sen ska jag vara med min kära vän Markus :)

Långhelgen  var jag i mitt paradis, hela familjen samlad! Mami, Papi och hela syskonskaran med deras familjer. Helt underbart kul hade vi, Damn. Öl kväll så det hette duga,  slutade med att äldsta brollan blev full som fasen, andra brolla däckade i sängen. Tur att jag och Erika var städat full haha :)

De senaste månaderna/veckorna har varit komplicerade. Har varit mycket i mitt huvud, har funderat mycket över människor i min närvaro och deras betydelse i mitt liv.  Och jag kom fram till en hel del ska jag be att få tala om haha.

Men nu kan jag säga, att jag lever min dröm. Har allt jag behöver i livet för tillfället, så det känns. Känner mig så jävla fri, en sån lättnad att inte behöva grubbla över saker som måste få sägas eller göras. Bara få vara en stor egoist och tänka på sig själv ;)

Nu kom inlägget Sandra, är fröken nöjd? :)

Ska bli bättre på att uppdatera, men måste vara lite egoistisk nu :D Och då har jag ju självklart inte tid för en blogg haha.

Tjingbye party people for now ;)

Btw, gooooda nyheter om kirunafestivalen för min del! It's on baby ;)