Written words from an honest heart

Too much on my mind, too much in my heart

Kategori: Allmänt

Idag har jag hjälp brolla att städa ur/flytta ur hans lägenhet. Spenderade i princip hela min dag där, med mamma, mommo och martin. Blev bjudna på mat av brolla. När vi äntligen blev klar så kan jag säga att jag, mamma och martin knappt kunde hålla våra ögon öppna! Man blir så otroligt sliten, helt sanslöst! Men nu är det klart, och det känns skönt! Men..självklart inser man att dagen kommer närmare, den dagen då min älskade bror flyttar ifrån mig.

Jag vet ju att han vill till umeå, vara med erika. Han vill ju precis det jag skrev i förra inlägget i princip och det aset får det :) Men det unnar jag verkligen han! Av hela mitt hjärta!

Men du ska veta Martin, att jag älskar dig av hela mitt hjärta ,du är ju halva mig, du är ju den som uppfostrat mig! Kommer att sakna dig, så mitt hjärta kommer göra ont. Men förhoppningsvis kommer jag och joinar dig och Erika inom en snar framtid.

Vad ska jag göra utan dig här nära mig? Du har aldrig varit såhär långt bort som du kommer vara nu, men tur att jag iaf kan komma och hälsa på dig! Och tro mig, det kommer jag verkligen göra, haha planerar ju redan en resa till umeå sista veckan i maj, och det är ju inte precis länge till dess!

Så brolla, stick iväg och vidga dina vyer! Men glöm fan inte bort mig :) Men det vet jag att du inte kommer göra.





Fan vad jag älskar dig Martin!
En stor del av mig kommer vara borta
En stor del av mig kommer känna sig tom
Men trösten är
att jag alltid finns med dig
och du finns alltid med mig
 Alltid du och jag brolla, mot världen <3

One letter, can it give me an answer?

Kategori: Allmänt

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva, finns inte så mycket att skriva, eftersom man trampar i samma jävla forspår som alltid. Inget händer, ingen förändring. Det som förändras det är människor, såna förändringar man inte vill se, vill veta av. Men sånt händer, tyvärr.

Fy fan vad jävla skönt det hade varit att få sticka iväg från den här stan, flytta till umeå och plugga. Träffa nya människor, nytt liv, egen lägenhet, ny stad. Som att man får börja om från början igen, och om jag hade gett mycket för det just nu!
Allt i mitt liv är fucked up, iaf nu på senaste, bilen kraschar lite då och då, jobbet suger kuk, människor beter sig som rövhål. Men vafan ska man göra? Man kan ju inte ha kontroll över allt, även fast jag jävla gärna hade velat det!

Jag har för mycket tankar i mitt huvud som gör att det är jobbigt att stiga upp på morgonen, dessutom är man förkyld också, så det gör det ju inte lättare..voivoi, vad ska man ta sig till?

Finns så mycket jag vill säga, finns så mycket jag vill göra, men jag får ju inte, jag kan inte! Varför? Varför är det så jävla svårt att lyssna? Förstår mig inte på dig, trodde jag gjorde det, men ack så fel jag hade. Fattar bara inte vad det är som har hänt, funderar mycket på hur jag ska kunna lösa detta, och några grejjer kommer upp i huvudet, men självklart finns rädslan också där. Men vem vet, kanske du får ett brev i brevlådan, där jag förklarar allt för dig. Old style.

Nu snart ska jag brassa till fittjobbet, göra det jag ska ,sen hem, tänka sönder mitt hjärna, vet att det inte ger en lösning iaf, men det är sån jag är.

Jag vet jag har gjort misstag i mitt liv, jag önskar verkligen att jag kunde vrida tillbaka tiden. Men jag är bara mänsklig!
Jag vet jag är svår, jag vet att jag är speciell när det kommer till en viss sak. Men vad ska jag göra? Kan ju inte ändra den jag är.


I wonder, what could make me happy at this point

What matters the most..

Kategori: Allmänt

Ja, det var ett tag jag tog fingrarna ur arslet och skriva i bloggen, men nu har jag funnit tiden till att sätta mig framför datorn och slänga in några välvalda ord :)

Påskveckan i stugan, var helt underbar! Jag, martin och erika kom fram till nuoksu, ser våra två stora ängar med enbart pudersnö! Det var ren lycka, så självklart lastade vi av skotrarna från släpet och drog iväg och pudra! Helt sagolikt, fy fasen säger jag då bara. Styrkan tog slut efter några timmar, konstant skoterkörning, så vi bestämde oss för att runda av dagen men en massa kalla öl. Det satt som handen i hansken :) Lirade skip-bo och slocknade relativt snabbt.

Sen har hela veckan i princip bestått av att vara med hela familjen, syskonen, deras rspektive och kids! Underbart är det enda ordet som kan beskriva vistelsen där, längtar strongt till sommaren! Då får jag ligga i solen och steka, fiska och umgås i underbara tornedalen :)

Sen har jag även varit i båthuset. Blev en massa öl, bastu, skip-bo och prat. Blev också en tur med längdskidor på ungefär 8 km, Inte illa! Tyvärr så hade ju jag tagit med skidor från början av 90-talet haha som var ovallade, trodde ju faktiskt inte att vi skulle använda dem på riktigt, haha trodde bara de skulle latjas sönder, men ack så fel jag hade haha.
Japp, så det var som att ösa längdskidor med lim under..men fram kom vi till slut. Och sjävklart, det första man gör, är att ta en bärs i solskenet och lite mat i magen!

Sen tolkade sandra och sandra till båthuset, på längdskidor, det var en syn man sent kommer glömma vill jag lova hehe.
Det var en del av våran action i båthuset! Sen skulle jag hem på söndag, eftersom arbetet väntar!
Det var ett helvete efter vägen, snöstorm så det hette duga! Vart lite rädd när man inte ens såg sin egen huv pga snöstormen, men hem kom jag, sån tur var. Har planerat att stanna kvar ett tag! :)

Veckan har gått förbi i sin egen takt. Var jätteduktigt igår, haha om man får lov att skryta, och det får jag :) Bakade citronmarängpaj och chokladrutor, det du! Sen idag har jag och mami dragit till gällivare för att lämna fikat till fredrik, eftersom det var till hans födelsedag jag bakat. Sen för att mysa med min sötsune :) Alltid lika gullig, älskar han så! Sen kom syster från jobbet, hann prata med henne i knappt en timma. Sen var det hemfärd, och som alltid så skrattar jag och mamma så tårarna rinner på oss! Mamma, haha hon är för skön! The one and only <3

Kvällen bestod av att kolla film hos Sandra E, "shutter", den var bra! Jag och sandra D hoppade till som två kaniner när något läskigt hände, haha men det är kul. Sandra E satt helt chill mellan oss och skrattade åt oss och våra hopp haha.
Efter movien blev det hemgång, och nu ska jag sova!

Tack för det du skrev, orden värmde, du skriver alltid vid rätt tillfälle, då jag behöver det mest.






Family and friends means the most to me <3














I want your body, now now now now

Kategori: Allmänt

Tänkte först inte orka skriva ett inlägg, eftersom jag borde egentligen sova nu! Men insåg att det kommer ta ett tag innan jag kommer kunna skriva så jag tänkte att jag skriver innan jag drar till Nuoksujärvi! WOHO.

Som jag har längtat att åka till min underbara stuga, min fristad. Rensa min tankar och bara vara :)

Idag har jag varit på efterkontroll på bilprovningen med min mercedez puma! Och hon gick igenom, vilket gladde min själ! Sen har jag även varit en sväng på apoteket, det blev stor shopping haha! Nya stället man ska hänga på är apoteket, mina kära vänner. Nu vet ni!

Sen käkade jag, höglund, sandra d och sandra e på frasses, mumsigt. Drog hem en sväng efter det, träffade en hyper lycklig viggo när jag klev innanför dörren, och en kramgo Erika :) Jättekul att få träffa Erika igen, man ser ju henne aldrig nå mer när hon bara är i Umeå och pluggar, och söt viggo saknas också!
Så nu ska jag passa på att umgås lite extra med dem i helg!
Senare på kvällen blev det jukkas, där man möttes av en trött Sandra D, men hon kvickande till ganska snabbt och bland de första orden som kom ur hennes mun var : " skip-bo".
Och så blev det, en trio (jag, sandra d, sandra e) lirade skipbo hela kvällen lång, hann även med lite uno :) Trevligt som vanligt! Sen vid nio-tio drog jag och sandra e oss hemmåt. Kändes bra att det blev en kort kväll då jag ska hinna med att skriva packningslista inför imorgon, fixa lite grejjer och så.
Har gjort allt det där nu, så imorgon återstår det bara att packa, ta en dusch, och sticka iväg till mitt paradis!

So long suckers ;D

Glad påsk förresten! 

                                                        
 
I don't even know why I care..
I wish I didn't
but I do..

One road: the end, the other road: the beginning...Which road will it be?

Kategori: Allmänt

Dagen började med en springtur i det fina vädret, noll grader ute. Kunde inte motstå frestelsen att dra ut på en joggingtur :) Trodde min kondis skulle vara sämre, men fan den var på topp. Dock är man ju konstant förkyld och halv dålig i astman så under springturen började jag spotta blod. Shit happens..

Sen fick jag ett sms av sandra D att det var spelkväll hos henne,massa skipbo och uno. Klart som fan man inte kan motstå det! Så sandra E plockade upp mig vid 5-6 tiden, gled till jukkas och hängde där till 10 ungefär.
Skit kul att spela, haha insåg att nr 7 är mitt oturs tal, och sandra D hade nog allmänt otur i skipbo idag, men mycket skratt blev det, och damp som vanligt! Tycker om att umgås med er tjejer, så tack för en givande kväll Sandra E, Sandra D och Lisa :)

Jag är måttligt less att man alltid analyserar saker, känslor och människor.
Jag förstår inte varför man gör det, det är ju inte som att man kommer fram till nå svar iaf.
Men tror det är sökandet efter ett svar som gör att man tänker som man gör.
Jag vet att jag nu ska ligga lågt, har gjort det som står i min makt att göra, men hatar att vänta.
Hatar att inte kunna ha möjligheter att säga vad man har för tankar och känslor.
Men att ligga lågt nu är nog det bästa jag kan göra.
Är bara rädd att jag ska känna att jag inte ids nå mer
För tyvärr så har den känslan börjat smyga sig in på mig
Anledningen till varför man börjar känna så är nog för att allt börjar bli så allvarligt
Känslor man inte trodde man skulle få har börjat komma fram
Ännu en känsla jag ogillar är när man inte vet vars man står gentemot en annan person
Jag visste en gång vad jag kände och inte kände, vad du kände och inte kände.
Men det är som bortblåst
För nu....
...vet jag inte vars vi har varandra.





Either we end this or we move forward
Cause I can't stand still, in between, much longer


Who needs a heart when a heart can be broken

Kategori: Allmänt

Idag är det söndag, för er som inte visste det :)

Jag har iaf slöat som fan idag, innan jag drog till jobbet..Det var extremt tungt att vara på jobbet idag, fan tiden gick segt, men än en gång, tack vare mina kollegor så klarade man ännu en dag!
Efter jobbet for jag hem, slängde i mig lte krubb, sen plockade jag upp Sandra E.

Vi cruisade lite bil, pratade en massa. Till slut åkte vi till Sandra och tur var väl det, för jag vet inte hur länge jag skulle kunna andas in ångerna som befann sig i min bil  ;p
Fortsatte prata och spiade lite, sen insåg jag att tröttheten tog ut sin rätt på mig, så jag drog hemmåt.

Nu ligger jag framför tvn med laptopen i knäet och filosoferar lite, som vanligt!





I'm not good at this
I know
But why is this love thing so complicated?
It's always been and will always be
so complicated...

Everything I touch turns to shit

Kategori: Allmänt

Jag pallar fan inte. Det är det enda jag säger.

När jag väl avslutade en sak som har varit som ett öppet sår, så sätter jag mig i samma skit igen, nästan direkt.

99% av allt jag rör blir skit, allt och alla.

Suck it.


Fuck I'm out¨
Can't stand this shit


Trodde det skulle vara lätt, men ack så fel jag hade....igen..suprise suprise


There's nothing worse than being in love alone

Kategori: Allmänt

Igår var jag ledig! :D Det var skönt som få. Shoppade en ny mobil, en w715, den är grym ;) Sen var det fika på kvällen hos jyggah, så jag och höglund shoppade fika för 80 spänn haha sen begav vi oss till kristian. Sen kom maria och krille oh joina oss! Vi käka fika, snackade, lirade kort.

Efter det tog jag en promenad på 1,5 timme. Rensade mycket tankar och funderingar.
Sen kom jag hem, duschade, och precis som jag hoppat ut ur duschen så ringde Sandra E och ville glida bil, och ett sånt erbjudande kan man ju inte stå emot. Så jag slängde mig i bilen och plockade upp henne. Vi gled bil i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var skönt att få åsikter och råd på saker och ting. En annan syn på situationer, och självklart att få lyssna och själv ge råd.

Klockan 1 ungefär så gav vi oss, men när jag kom hem hade jag väldigt mycket att tänka på angående mitt liv och hur jag ska hantera vissa känslor och situationer..Låg vaken till fyra någon gång, lyssnade musik och lyssnade på vad hjärtat ville.

Idag har jag varit och handlat på coop med mami, sen lagade jag mat, sen blev det jobb och nu sitter jag här, har badat i flera timmar, skönt som fan. Massa skum, tända ljus och musik.



I said what I needed to say
Now I can only hope 
that the answer you give me
Is the answer I wanna hear
I hope my feelings is right
I hope you still feel what you once felt
Can you see the future?
Cause I think you can..