Written words from an honest heart

Everyday counts

Kategori: Allmänt

Vilken dag..
Jag började åtta skulle vara hos Maria halv för att vi skulle börja dra till skolan då, men råkade komma kvart i. haha tur att Maria känner mig så väl att hon inte blir förvånad.
Sen har dagen i skolan varit oändligt lång, fan det tog aldrig slut. Dessutom skulle man gå hem i ös regnet, men väntade på Sandra så jag slapp gå ensam. Sen sov jag och nu sitter jag här, det var en sammanfattning på min dag.

Måste säga att jag känner mig måttligt less på hur folk beter sig här i stan, människor slutar aldrig förvåna mig haha. Skönt som tusan ska det bli att dra härifrån i helg, bara släppa allting och alla. Komma till min fristad med min Sandra. Det blir nog mycket bastu i höstnatten och fiske. Sen har jag planerat att vi ska ta moppen eller fyrisen och dra en sväng runt byn och kanske bakom sjön mitt i natten för att visa hur vackert det är i Tornedalen.
Tur att man har sina vänner, sina riktiga vänner som alltid finns där för en, som alltid ställer upp. Bara att de lyssnar. Åh, vad jag längtar att få åka iväg. Det kanske inte är så långt, men det ska bli fan så skönt.

Jag är kluven över Sthlm trippen, har lite ont om chash, dessutom lär min tattoo kosta en del.
Det är jobbigt att aldrig ha pengar, önskar att man kunde vara riktigt rik ibland, men samtidigt, hur ska man då kunna uppskatta värdet av pengar?

Just nu känns allt som ett enda stort frågetecken, jag vet inte vars jag har folk och jag vet inte vad jag själv vill.
Tur att man har ett stabilt motto :
Det löser sig!

I'm not surprised, I'm not angry, I'm just dissapointed.
I don't understand why, but one thing is for shore.
I don't take shit from anyone.

Älskar min mamma, hon är mitt liv <3