Written words from an honest heart

Everything has it's time ande place

Kategori: Allmänt

Och så var ännu en arbetsdag nästan slut...

Kan inte förstå att jag har sommarlov om 2 dagar! Helt sjukt underbart!

Martin håller på att jävlas med mig, eftersom han har semester och är i stugan för tillfället, där det är 27 grader i skuggan!

Så han håller på att skicka sms på den klarblåa himlen och solen i skyn! Känner mig måttligt avundsjuk :(

Men snart är jag där!

Idag ska jag och Sandra åka och hälsa på min underbara mommo. Känner att det dåliga samvete har växt, eftersom jag inte har varit förbi henne på ett tag, men det känns som jag inte har tid för någonting nuför tiden! Men idag har jag och Sandra en inbokad dejt med mommo halv 6 idag!

Sen ska vi sticka till loussabacken för att springa intervaller :) Ser faktiskt fram emot det sjukt mycket, känner att träningen har blivit lite bortprioriterad på senaste...

Så nu ska vi BRÄNNA FETT !!!

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

I'm not setting you free

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

This time it's something different

Kategori: Allmänt

Har suttit och läst gamla inlägg från bloggen, haha, härligt flashbacks som kom!

Tänkte att jag skulle skapa lite mer minnen på bloggen !

Jadu det har hänt en hel del under en kort period..

Jobbar sista veckan på Csn nu, sköööööööööönt!

Sen sticker jag till Öland med mamma, bror Martin och hans fruga och hennes bror, syster med hennes gubbe och deras sötnosar till barn.

Det ska bli riktigt kul, ser verkligen fram emot det! Ska bättra på brännan, vilket i sin tur blir perfekt timing till Storsjöyran! Kommer hem på måndagen från Öland, stannar i Kiruna för att packa ner mitt liv i lådor igen, för att sedan på onsdag bege mig mot mitt andra hem i Östersund med mina underbara vänner i bilen!

Sedan när den veckan är slut kommer jag att få flytta in i min nya lägenhet, villket ska bli sjukt spännande! Ska bli riktigt skönt att få eget boende, gå på toaletten när man vill, springa naken i lägenheten om man vill...Ja ni vet, lite sånt där smått och gott :)

Har varit i Jämtland nyligen, och det ska jag tala om, det var great! Behövde verkligen det, kändes som jag höll på att strypas här i Kiruna..

Det var VÄRT alla milen som jag satt i bilen och körde (och lite till)! Har nog haft ett smile på läpparna sen den resan ;)

Ne nu ska jag återgå till mitt arbete..Trots allt bara 15 min kvar!