Written words from an honest heart

Prove me wrong..please?

Kategori: Allmänt

Idag har jag legat och dragit mig i sängen nått så förbenat länge, och så grymt skönt! Sen insåg jag ju att jag jobbade som vanligt...Så bestämde mig för att ta mig i kragen och dra mig upp ur sängen.
Diskade bort en massa disk och fixade lite hemma, då farsan hade lämnat en sån fin hög åt mig..

Planen var att jag och höglund skulle på stagga men eftersom fröken pohjanen är så seg, så blev det inget.
Mamma har kommit hem idag! Så vi bestämde för att beställa pizza och tare chill ett tag, men han inte ta det lugnt eftersom mitt kära jobb väntade på mig. Segt gick det på jobbet, men en sak är säkert, tacka fan för att höglund är där. Haha hade damp som vanligt, haha alla andra arbetskollegor måste tro att man har något fel i skallen! Men vafan, vi har ju roligt! Gjorde en deal med mig själv idag, och höll mitt löfte. Dock blev inte resultatet det som jag ville, men skräll!
Det är så det fungerar för mig ,eller snarare inte fungerar.

Efter jobbet drog jag och höglund till trägga konka och shoppade lite, sen blev det empes eftersom höglunds mage skrek efter käk. Kom hem, träffade brolla med hans nya v50, -06! Körde hans bil ett tag, kändes helt underbart! När man kör en ny bil, som luktar just ny bil, fan då blir man sugen på att köpa en själv. Men kommer nog hålla mig till min puma än så länge :)

Drog till jukkas en sväng, var med sandra ett tag, pratade ut mig lite, sen återvände jag till stan.

Ne, nu måste jag säga att måttet snart är rågat. Var less redan igår, men idag är jag fan mer less. Man kan ju fundera vad man gör fel. Man tror att tecknena är på min sida, men nej, nej. Jaja.

Imorgon ska jag shoppa till Sune, och ta en fika med Camilla och Höglund. Senare på kvällen blir det att hänga gäng med Sandra :)

I give you one more day, after that, It's enought!

Give me one shot! Just one shot!

If you don't, It was all for nothing.

Just my luck..

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit ledig från jobbet, Om det var välbehövligt! Har legat under täcket till 15-16 idag, så underbart att inte känna stress någonstans för en gångs skull..Sen tog jag fingrarna ur arslet och sprang nästan en timma, sen var planen att lägga mig i badkaret, men eftersom päronen är borta så fanns det givetvis inte tillräckligt med varmvatten för det, så det blev en dusch istället..

Sen låg jag i morgonrocken en stund, sen blev det hockey! Jag, sandra D och sandra E drog iväg, det var ju en ganska kul match att kolla, mycket slagga och så! Sen fick man ju lite ögongodis på läktaren ;)

Sen blev det Nattis till klockan elva ungefär, damp som vanligt när man kommer dit ;) Speciellt den där nattis och jens, voivoi säger jag bara haha.
Sen drog jag och sandra till mig för att kolla film, men det blev te och hårdmacka istället och en massa prat, som vanligt :)

Fick reda på lite saker idag också, fick mig att tappa suget angående en viss sak. Orkar som inte involvera mig i något som från början är ett frågetecken känns det som. Hoff det är min vanliga tur, börjar som känns att det faktiskt är min tur nu! Det må låta själviskt men det är så jag känner.

Snart är det rättegång också, den där jävla idioten ska fan åka dit!

Tror min mamma saknar mig :) Hon har varit i gällivare sen i tisdags och jag har fått sms varje dag, haha hon är så söt mami min :)

Pratade även med syrran idag, ska åka tidigt på lördagen till gällivare för att hjälpa med garneringen av tårtorna, det är ju nämligen Sunes 1-års dag på lördag. Måste på stan imorgon för att shoppa åt honom, men vad fasiken köper man åt en 1-åring? Tar gärna emot förslag!

Jaja, nu ska man väl försöka sova, har ju problem med det där, men man slutar ju aldrig försöka, riiiight? ;D

Sovgott, gott folk och glöm inte...dröm om mig :)

Orkeslös Sofie..

Kategori: Allmänt

Igår kväll blev det kortspel med tjejerna, trist att maria inte orkade :( men kvällen varade inte så länge..

Tjejerna drog hem vid halv elva tiden, och då var man ensam kvar..Tände några ljus och tog det chill. Tänkte igen mycket saker. Ibland är det skönt att rensa sin hjärna..

Bestämde mig för att ringa ett samtal igår, som jag inte gjort på länge. Och skönt var det, samtalet drog iväg till ca: 1,5 timmar. Skönt att bara prata om massa strunt, skratta och dampa :) Så tack..

Hade verkligen behövt komma bort från den här stan, hade varit skönt om det som pratades om igår hade blivit av..bara för att komma bort! Men men, annars får man stå ut..

Var och fikade med min kära vän Alexandra idag, var jätteskönt att prata med henne, var så länge sen jag sett henne! Det måste göras om alexandra! :D

Nu är det jobb till nio, sen  har jag lovat att komma förbi Markus, som jag egentligen skulle göra igår, men råkade dubbelboka mig..Hade tänkt att försöka hinna förbi Nathalie också. Man får se hur tiden räcker till..

Ska bli spännande att se vars detta leder, verkar gå åt fel håll iaf..men, men..Shit happens

Bye for now

Min inte så händelserik måndag..

Kategori: Allmänt

Igår var jag helt jävla slut efter jobbet, for hem till mig efter att ha droppat av höglund. Slängde på en film, grace is gone, en cryface film :( men det var bra! Sen löste jag korsord, läste bok och försökte sova. Men som de senaste nätterna varit nu kan jag inte sova. Jag ligger och skruvar mig som fan..vrider och vänder på mig! vet inte vad som är fel, kan det vara för att min tankar bara snurrar i mitt huvud på nätterna. Precis som min mamma så löser jag mina problem på natten...

Somnade kanske vid 3-4 som vanligt.


Morgonen var dock underbar, ingen stres..Låg under täcket en låååång stund :) Sen var planen att jag och sandra skulle fika direkt efter att sandra sluta klockan 15, men då jobbade hon över så vi hann inte :/  Och nu sitter man på jobbet och nöter..

Är svin sugen på att lira kort ikväll, men man får ju se formen, hur den är efter kvällen, man brukar ju vara lite seeeeeg.

Läste mitt horoskop för veckan, kan bara säga att jag hoppas verkligen att det stämmer ;)

Back to work!

Hahah vet inte vad jag ska säga..

Kategori: Allmänt

Fredag kväll var kul! Jag, sandra D, sandra E och nattis hade bastu/middag/prata skit kväll ! Det var skönt som få.
Orkar inte dra hela kvällen men något som måste uppmärksammas är Sandra Erikssons underbara enchiladas! Ojojoj, de var smaskiga :)

Natten var dock inte bra för mig, haha somnade sist så jag var tvungen att lyssna på när Sandra D pratade i sömnen, Sandra E som snarkade lite lätt och Nattis som drog rejäla timmerstockar, Dessutom så hade vi sällskap på andra sidan dörren av några spöken som knallade fram och tillbaka. Fick veta på morgonen att de spökar där, så mina misstankar var rätt!

Lördagen for jag, Sandra, mamma, martin och erika till gällivare för att hälsa på söt sacko, söt sune och givetvis syster och fredrik :) Det var precis vad jag behövde, kommer bort från den här stan och alla problem! Sen med underbara familjen, alltid kul med familjedagar :) + min respektive sandra. Men hon är ju som ingjuten i pohjanen family!
Jag och sandra drog till dollarstore också en snabbis, shoppade för ca: 300 kronor :) men var en snäll själ och köpte 2 böcker åt brolla!
BIlfärden hemmåt sen, innbar en överraskning. Vi såg en tjej vid vägkanten som stirrade ut i skogen, precis innan jukkas korsningen, skit läskigt!
Alla hade sina olika teorier i bilen haha. Sandra trodde stenhårt på att hon skulle hoppa framför en lastbil, Erika trodde hon letade efter sin borttappade hund och Martin trodde att hon var ett spöke, men ändrade sig senare, kommer inte ihåg vad det var tyvärr..
Vi kom till stan, plockade upp Höglund sen var det iväg på uppdrag. Vi for tillbaka till platsen, för att se om hon stod kvar..Spänning var det i bilen kan jag säga, men kvinnan stod inte kvar :(

Vi for och köpte lite gott, sen kom sparri och kortspelet var igång! Sandra den jäveln paxade pressi platsen hela tiden :(
Men det var mycket skratt, grova ord och damp. Det vanliga när gänget umgås. Haha förstår inte hur vi alltid kan ha sånt jävla damp! Måste vara haschplanten under mitt golv i mitt rum som gör det ;)


Idag är det ju söndag så då brukar det ju inte hända så mycket. Jag steg upp ur sängen efter att ha legat och dragit mig ett antal timmar, sprang i ca 1 timma, slängde mig i duschen, hämtade upp josefin, tankade, hämtade upp hanna och for till jobbet. Och som vanligt när jag skriver blogg inlägg så sitter jag här nu :)

Herregud, det är min enda kommentar, herregud! GET A FUCKING GRIP!!!!!!!!!!!

Det var som jag trodde när jag klev innanför dörren till syrran, det var tomt. Saknar ljudet av dina tassar slå mot parkett golvet...<3

Tillbaka till vardagen igen..

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet igen och skriver mina kära blogginlägg.
Idag har haxxar höglund varit i farten igen och styrt upp min bloggs utseende, tyckte väl att det var dags nu!
Så tack höglund, för att du haxxa lite då och då :)

Igår var jag med höglund, vi drog på stan, lämnade in min mobil (som förresten ska skrotas..), och tog en fika på safari. Underbart att bara ta det chill och låta dagen gå sin stilla gång.
Sen drog vi till höglunds place, lirade skippo som aldrig förr! Och sen skulle hon och träna, då stack jag hemmåt. Sandra kom förbi en sväng på kvällen, vi lirade 500 (man blir ju besatt av det där spelet), och sen fick vi en fix idé att dra till nurmi..Alltid lika kul att vara där. Det slutade med att Sandra skulle sova i en säng och nurmi skulle också sova, medans jag var speedad som fan! Så sandra  skjutsade hem mig och jag slängde på filmen : benjamin button.
En av de bästa filmerna jag har sett på länge! Den fick verkligen tankarna att snurra, om de viktiga sakerna i livet och vad man ska ta vara på!

Efter filmen, som var 3 timmar lång, var jag fortfarande pigg som få!
Fick ett mail på hotmail som fick mig att somna med ett leende på läpparna, tack!

Idag har jag varit på stan igen för att kolla till min mobil, sen for jag och höglund till Kerstin, som hade barnkalas! Alltid lika söt den där ungen, sunes blivande fru! :) Det är bestämt nu, moster och faster har gjort en pakt!

Ikväll ska det bli pyjamas party! Med sandra d, sandra e och nattis. Ska basta, äta gott och kanske tar en bastu öl!
Ska bli en skön kväll med bara prat och mys :)

Imorgon blir det gällivare! Jag, sandra, martin och erika drar för att hälsa på syrran..
Kommer kännas så tomt när man öppnar dörren och ingen Sita kommer för att hälsa på en..
Men måste hålla tillbaka tårarna för systers skull, för att underlätta för henne.

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta pigan <3

Tears they fall and chrash around me..

Kategori: Allmänt

Ibland slår tanken en hur gud har gjort sina planer för det liv man lever.

Varför starta någon som ändå slutar i skit?
Varför göra djur sjuka som man älskar?
Varför få människor i ens närhet att må skit, må så dåligt att man inte ser ljuset?

Idag har det varit en psykiskt jobbigt dag..Vet inte vad jag ska säga, men fan jag känner mig så hjälplös i situationer som är i mitt liv just nu..Det är inte bara en sak, det är flera.
Människor beter sig så jävla dumt ibland!

Jag känner att mitt hjärta inte är helt, det är delar som saknas..det hjälper inte att människor dissar..att människor inte bryr sig.

Allt jag ville ha var min ljuspunkt på dagen, det som kunde ge ett smile på mina läppar, det enda som riktigt varit något att se fram emot..men nu sket det sig också. Fattar inte vad som blev fel där? En tvärvänding, men fan vad ös! Det är som vanligt då..allt går sin stilla gång i mitt liv. Börjar känna mig måttligt less nu! MÅTTLIGT less på allt..alltid samma sak.
Även fast det är en piss i missisippi så handlar det om en princip sak.

Men det är det minsta bekymret jag har just nu..Det största är att jag saknar min solstråle, min Sita <3 Tårarna har runnit 2 nätter i sträck, när tar det slut?




Broken <3

Another day goes by, without you..

Kategori: Allmänt

Idag har jag äntligen blivit färdig med min städning som jag nu har hållt på med i flera dagar, men idag gjorde jag the final touch! Så nu luktar det underbart i min lilla lya..
Sen blev det jobb med höglund, hade damp som vanligt :) Snacka om att jobbet blivit lättare att stå ut med när jossan är där. Tog henne i avgifter idag ;) payback!

Efter jobbet drog vi en svänka till stattan och köpte mat, direkt efter det gled vi förbi nattis en sväng där det var folk i massor som vanligt. Efter en halvtimme ungefär drog vi till mig som planerat och åt glass, lirade neger och president, jag vann en gång, sandra vann två gånger, men sen blev det 500 eller som remixen vi drog kallad 1000 så vann jag!

Nyss drog tjejerna från mig, och nu ligger jag här med tankar och minnen. Precis innan de gick så stod vi utanför min dörr och då såg jag Sitas fotsteg..Minnet av dig är ännu så färskt!

Igår var det fullt upp efter jobbet, men när jag la mig i sängen, satte på en lugn låt och såg dig på min dator så började tårarna falla igen. Jag saknar dig så..
Det slog mig igår att jag aldrig med kommer få krama dig, aldrig mer få se dig glad, busig och allt det du var.
Du kommer aldrig komma och lägga dig med mig på golvet, lägga tassen om mig, och se mig in i ögonen som du brukade göra..





I'll never forget <3



Min underbara sita <3

Kategori: Allmänt

FIck ett sms av syster idag: "Sita är borta, proverna var dåliga, kan du säga åt mamma och pappa, jag orkar inte ringa"

Kändes som mitt hjärta gick i tusen bitar, min underbara piga, varför var du tvungen att bli sjuk? Varför kunde du inte stanna kvar med oss, du skulle ju fylla år i april, hela 4 år..
Du är ju en del av mig pigan, nu känns det som jag inte är hel nå mer. Känns som någon tryckt en kniv i mitt hjärta..
Jag älskade dig sen första gången jag såg dig, när jag, syster och erika var och hämtade dig, kommer inte ihåg hur många mil det var, men det var många! Och så spännande det var, vi skulle ju hämta dig pigan..När du kom springa där på gården så visste jag att du var våran.
I bilen kom du till min famn, lade dig ner och somnade. Sen kom vi fram till stugan, då du fick springa fritt- Du älskade att vara i nouksu det var då du fick springa av dig! Och alltid skulle du med i båten när vi skulle fiska, du tyckte ju det var så spännande att se när man fick fisk, och fick du inte följa med så hoppade du i sjön och simmade till båten, nästan så du drukna, och väntade tills någon tog upp dig, så envis du var min ängel.

Kommer ihåg när du fick en allergi chock också, när ett bi hade stuckit dig, då mammas fot var som en sten på gaspedalen för att hinna till sjukhuset. Vilken panik vi alla hade, så rädd vi var, men stark som du var pigan så klarade du det också!
Direkt man satte foten innanför dörren hos er i kullen så kom du som ett skott, överlycklig som alltid och slickade mig överallt i ansiktet..Sen skulle man kela med dig hela tiden, annars blev du svartis.
Min ögonsten, min vän, min älskade sita, kan inte förstå att du är borta, att du har lämnat oss.
Men vi vet att du var sjuk, att du hade ont. Det var ju för ditt eget bästa att du fick somna in, och komma till en plats där vars du inte har ont mer, där du kan springa fritt..

En sak ska du veta Sita, vi alla älskar dig, och kommer alltid komma ihåg dig din tokstolle. Du är oerhört saknad, och jag väntar bara på att du ska komma och hälsa på mig, Kom tillbaka till mig, då släpper jag dig aldrig.

Vila i frid min Sita, älskar dig nu, föralltid och alla dagar där i mellan.



Det gör så ont i mitt hjärta, det gör så ont...

Make life worth living

Kategori: Allmänt

Har inte uppdaterat min blogg på länge, men det har inte funnits tid till det..

Har hänt så otroligt mycket på det senaste..men orkar inte dra upp allting här så det kommer bara bli ett allmänt inlägg detta..

I svåra tider hittar man de som är ens riktiga vänner, de som aldrig kommer släppa taget om en, de som verkligen säger det de menar, inte ljuger, inte baktalar..
I livet kommer det alltid att finnas regn och solsken, det kommer alltid att finnas svåra tider och underbara tider. Det viktigaste man ska ha i åtanke när de svåra tiderna kommer är att det alltid finns något positivt i det dåliga, det finns alltid ljus i mörkret. Som min visa mamma alltid sagt: Det blir aldrig så mörk att det aldrig ljusnar.  Det blir aldrig så svårt att man aldrig kan ta sig upp från botten, att man aldrig kan ställa sig på benen igen.
När man tagit sig ur en svår period växer man som person, man drar lärdom av det som hänt, av de misstag man gjort, av den skiten man tagit. Man blir starkare!
Alla måste ta sig igenom svåra perioder, alla måste orka ta sig i kragen och dra upp sig själv igen. Det är bara personen i fråga som kan göra det..
Vännerna, familjen finns vid din sida, men det är fortfarande du som måste orka ställa dig på egna ben igen, och det kommer du att klara. Vi alla har tron på dig!

För att ta sig tillbaka till vardagen:

Helgen har spenderats på alla möjlig olika sätt..

Fredagen var det jobb med höglund, haha fan, trodde aldrig det skulle bli kul att gå på jobbet, men nu när underbara Höglund är där så är det ändring på det! Skrattar 95% av tiden, knappt så man hinner med jobbet, dessutom slog hon mig i avgifter, men vänta bara Höglund, imorgon blir det payback ;)
Efter jobbet var jag med Maria och Höglund, mina kära vänner, alltid har vi så jävla kul! Det blev neger och president större delen av kvällen, men som vanligt rann tårarna på grund av alla dampfall vi får :)
Syrran med fam kom också, fick se sötnosen igen! Alltid lika gullig min sune.!
Jag och Maria skulle bara ta en sväng på stan senare på kvällen men istället för ett varv ledde det till flera timmar av prat. Så underbar den kvällen var Maria! Tack.

Lördagen blev det hockey med Maria. Det var jävla kul, haha fick ju ett hej som gav mig ett leende  ;)
Sen var jag med familjen och myste med nyvalpen Sacko, syrran och fredriks nya dog. Har glömt hur gulliga de är :)
Senare på kvällen drog jag och nurmi en impuls grejj, vi for till hans stuga för att se så den stod kvar i princip, sen blev det kaffe och en massa prat! Mot slutet av kvällen var jag dock så trött att jag hade kunnat somna i hans bil, men klarade mig hem till sängen :)

Söndagen spenderades med hockey med tjejerna, Sandra, Nattis och Sandra E. Sen blev det att glida subba på kvällen..
Nu ligger man här och bloggar i brist på annat :)

Håller tummarna ;)

Ett stort tack till mina underbara vänner som alltid finns där <3 Sandra, Maria, Josefin, Nathalie
Ni finns alltid i mitt hjärta, now, forever and all the days in between..