Written words from an honest heart

Dagen vi åker från stan..

Kategori: Allmänt

Som jag har längtat till denna dag, och det ska bli skit kul! men jag har ingen resfeber och inte sandra heller, man börjar ju fundera om ngt är fel på oss :)

Har precis packat med allt och stängt resväskan, jeeevla vad tung den är! men det är ju inte så konstigt om man heter sofie och om man ska ut och resa i en månad!

Sandra och sofia kommer om 20 min för att plocka upp mig och köra oss till tåget.  förresten måste jag tacka er tjejer, för igår var en alldeles underbar kväll med alla vi fyra samlade. Kändes som år och dagar sen. Kändes bra att umgås innan man sticker iväg. Kommer saknar er, mina älskade vänner och min älskade familj..

Ja, Nu börjar det stora äventyret! önska oss lycka till :)

Vi ses om en månad kiruna, försök att inte sakna mig allt för mycket ;)

Turken och Blondie is on the way to a great adventure..

3 dagar kvar

Kategori: Allmänt

Ja, kanske är resfebern på g nu, kanske lite iaf. Har ännu inte förstått att vi åker om 3 dagar!

Idag känns det som man fått mycket gjort:

- Vaccinerat sig

- Betala tågbiljetten och interrail kortet

- Packat lite

- Varit hundvakt

- Sytt sandras kjol som jag hade sönder :/

- Kollat nadals match mot fish, som ledde han till semifinalen i US Open.

Sen var jag i jukkas en sväng, vad jag skratta! Sandras lillebror. haha vilka blogg inlägg, orkar dock inte skriva dem här.

Ja, nu vet du iaf hur jag känner, nu ligger det i dina händer. Känner faktiskt att det inte berör mig sådär jättemycket vad svaret blir. När jag fick ditt förlåt kunde jag släppa dig, nu hör du av dig igen och det känns faktiskt inte i hjärtat som det gjorde förut. Now you know..

Sen måste jag bara säga: Alla tjejer i den här staden, som är så jävla snabb på att öppna sin käft och tro att de vet allt, lilla vänner, ni skulle bara veta. Haha. ojoj. Då skulle ni bli tyst snabbt. Så bara en lite notis, ni kanske ska tänka på att ta reda på allt innan ni öppnar era söta små munnar.  Det är jävligt lätt att snacka säkert kul också, det enda taskiga är: You try to play the player, but you are the one's who get played. ; )

Det är väl inget nytt iofs, men jag är inte bitter :)

Skadeglädje är den enda sanna glädjen, haha.

Tjingbye





4 dagar kvar

Kategori: Allmänt

Ja då är det så få dagar kvar, endast 3 dagar kvar tills man är  borta från denna stad. Känner mig ganska mycket less på denna stad.
Inget händer, samma människor som aldrig förändras. Inget kommer någonsin förändras här i stan, därför känns det otroligt underbart att få dra härifrån och se en annan typ av människor, en annan typ av miljö.

Idag har jag inte gjort mycket alls, tycker att jag borde ta fingrarna ur arslet och sätta igång! men känns ändå som det finns mycket tid kvar.

Ska väl packa idag, och vara barnvakt. Sen är det sängen som g'äller för min del, ska ju upp tidigt imorgon.

Ne idag blir det inget långt inlägg. tjingbye