Written words from an honest heart

If you only knew what I know..

Kategori: Allmänt

Så var ännu en helg över, men denna helg har gått förbenat fort :)

Fredagen var det jobb, sen spådde jag mig, skjutsade Sandra och Sandra till laukko, de två slocknade som jag vet inte vad i bilen inom 5 sekunders tid. Sen for jag hem, försökte plugga till högskoleprovet, men gav upp det när jag insåg vad klockan var.

Gissa vad lördagen bestod av då? HÖGSKOLEPROVET! Haha, ja vad ska man säga. Det var första och sista gången jag satt mig bakom skolbänken frivilligt på en lördag för att skriva prov en hel dag. Lunchen var höjdpunkten mitt i allt, haha Jyggah, Maria, Höglund och jag på valentino källan, haha jag säger bara en sak, skräll att vi alltid snackar snusk. Men nu blev det fan grova saker, haha ping pong!

Efter att alla proven var klar så for jag hem en snabbis, bytte kläder, packade väskan, tankade bilen och drog till Laukko där sandra och sandra väntade på mig :) Vi har öst hela jävla tiden vi varit där! Det första vi gjorde var i princip att slå halvt ihjäl oss, haha. Vi kom ju på en fix idé att vi skulle tolka! Med en jävla mini kälke. Haha! Som jag har skrattat, ojojoj :)

Sen blev det bastubad, kortspel och en massa snack! Det ultimata stuglivet har vi levt! :)

Och för att inte glömma, Fröken Sandra E har haft mest jävla damp av alla, hahah vet inte hur många gånger hon skrämde mig med sina ljud som kom från ingenstans! Men det ledde ju bara till ännu mer skratt, säger då det, har man inte magrutor efter den här helgen så vet jag inte vad som krävs för att få magrutor :)

Så tack tjejer för en underbar helg! Hoppas vi gör om det snart igen :)








Sanningen kommer alltid fram, förr eller senare..

What if your life don't turn out the way you want it to do?

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen nu, klockan är 00.47
Tankarna snurrar i mitt huvud, de senaste veckorna av mitt liv har varit jobbigt, underliga och oväntade.

Efter jobbet idag for jag till Sandra E där sandra D också var, vi tog en bastu och det var precis vad jag behövde.
Sandra E berättade att hon varit hos en spå kvinna idag. Sandra berättade otroliga saker, och då kände jag att jag också vill gå och spå mig, få svar på saker man vill ha svar på, saker som man själv inte ens vet.
Man vill ju veta vad som kommer ske i framtiden, kommer man vara lycklig? Kommer man vara gift? kommer man ha massor av barn? De drömmarna man har om sin framtid, det är ju de drömmarna som man vill ha svar på, eller?

Första tanken om detta var ju att det skulle vara helt underbart att få veta vad framtiden håller för svar åt en, men vill man verkligen det? Man fantiserar ju om en underbar framtid, men tänk så blir inget av det som man drömt om verklighet`?
Tänk så spår kvinnan att man kommer vara ensam hela livet, att man inte kommer få några barn?
Vad tar man sig till då? Jag är en sån människa som verkligen tror på detta, och eftersom jag tror på detta och då får dåliga nyheter om min framtid, vad kommer inte då snurra i mitt huvud?
Är det kanske bättre att leva i ovisshet, än att få veta saker man vill veta , men får fel svar än vad man egentligen vill ha..
För i min framtid ser jag att jag lever ett långt något sånär friskt liv, med min underbara sambo/man, med flera barn. Så länge livet vill ge mig det så har jag inget att klaga på.. 

Men tänk om, tänk om ödet har en helt annan väg för mig?

Vad gör man då?
Jag vad ska jag säga, så mycket tankar som finns i mitt huvud nu..
Vill verkligen bli spådd och självklart vill jag veta så mycket som möjligt men frågan är sen om man kan hantera de svar som ges? För kommer det komma dåliga nyheter så kommer jag alltid att ha det i bakhuvudet, det är så jag fungerar.
Men självklart finns ju den delen också att allt kanske stämmer, och det skulle ju vara helt fantastiskt!

Men fungerar man inte så att man funderar mer över det negativa än det positiva i dessa situationer?
Jag är en optimist in i själen kan jag helt ärligt säga, men just saker som dessa, så reflekterar man ju mer på det negativa än det positiva, är det kanske för att man tar det positiva som en självklarhet? Jag menar om spå kvinnan talar om för mig att jag kommer få föda fyra barn, så kommer ett smile finnas på min mun hela dagen lång om inte längre, men sen kommer man ju inte vara orolig över det, inte på samma sätt iaf. För då har man ändå fått bekräftat att man kan få barn och att det kommer ske från En källa iaf. Men säger hon att jag inte kommer kunna få barn, så kommer man ju älta det i all evighet och när man väl kommer till det stadiet i livet då man vill skaffa barn, så kommer man ju ha en psykisk blockering att man inte kan få barn och det underlättar ju inte precis..Då kommer man ju få ännu svårare att få barn.

Jag kommer boka in en tid med spå kvinnan och be henne säga allt hon ser, bra som dåligt, sen får man ta tag i de svaren som ges då. Det finns för många frågor och funderingar som jag måste få svar på, och det överväger alternativet att leva i ovisshet. Sån är jag, men en tankeställare har jag haft idag iaf, och det tror jag att ni som läst detta inlägg inte säger emot :)

Imorgon blir det iaf Gällivare med mamma, och håll tummarna på att min bil går igenom besiktningen :)
Ska bli underbart att få träffa syster och hennes familj igen :) Är så syster sjuk nuför tiden!

Nu ska jag sova och lägga mina tankar på hyllan ett tag.

Sovgott mina vänner <3


Do I want too much?

Kategori: Allmänt

Jag vet inte vad det är som händer, kanske är det de att just inget händer?
Kanske kräver jag för mycket av livet, kanske vill jag för mycket för mitt eget bästa.
Jag vet, nu blir fröken Pohjanen djup, men fan, känns som något bara vill sprängas inom mig. Känner att jag blir tokig av att bo i den här stan, blir tokig på att inget går min väg och blir tokig på att jag inte kan förstå människor.

Helt enkelt, så kan inte mitt liv fortsätta som det gör, för då dör jag fan av tristess.
Har alldeles för mycket tankar för mitt eget bästa, tror jag försöker för hårt för att göra mig själv lycklig, men kan man det? Kan man verkligen försöka för mycket för att göra en själv lycklig? Ja, vad vet jag. Men en sak är säker, att jag är måttligt less på allt och alla just nu.

Rymmer till Gällivare imorgon, ska bli otroligt skönt. Att bara få umgås med min syster, och prata, laga god mat och komma bort från allt.
Känner mig helt jävla skum, som att allt alla säger eller gör, får mig irriterad. Känns som jag bara vill isolera mig..
Och sån är ju inte jag! Det är därför jag inte gillar den känslan. Okej om man hade varit en innåtvänd gammal kärring, men fan inte jag! Jag älskar ju människor, jag älskar att vara social.
Men jag tror att det har varit så jävla mycket de senaste månaderna, att till och med jag inte orkar nå mer. Känns som jag inte orkar bry mig nå mer. Känns som min energi har försvunnit till ingentstans.

Rätta ordet för min känsla är väl tom skulle jag vela säga. Tom som bara den. Finns inget att hämta från mig nå mer, inte just nu iaf. Jag tror livet måste överraska mig inom en snar framtid så jag kommer i form igen, så jag blir den samma gamla vanliga Sofie. För just nu, står allting inte rätt till. Men fråga mig inte vad det är, för det har inte ens jag svaret på..

People never change

You can't appreciate things in life before you hit rock bottom

Kategori: Allmänt

Jajamensan, det är min nya teori.


Helgen har varit rätt så chill faktiskt!


Fredagen så jobbade jag och höglund, sen for vi till mitt place, sandra joinade oss efter ett tag. Det blev skippo och uno, fan det var kul! Har insett att jag är en riktigt kort lover ;D Sen for vi ut och gled bil en sväng..


Lördagen var det super jävla fint väder, var sjukt sugen på att åka skooooter, men alla var upptagna med sitt. Men efter ett tag svarade sandra på mitt sms och det blev en rusning till jukkas, slänga sig på 550:n och brassa iväg. Trots att vårsolen nästan hade försvunnit när vi gett oss ut så var det helt underbart iaf! Som vanligt drog vi till rimisari och grillade korv och tog det allmänt chill.

Sen utforskade vi jukkas lite, bland annat likviken etc.

Som planerat fortsatte vi kvällen med uno och öl :) Sen blev det icebar och varma baren, jenny hakade på oss också! Det var första gången jag var på icebar och första gången jag drack en is drink, tyckte det var på tiden.

Sen varma baren, det var nice som fan. Hängde där resten av kvällen, drack goda drinkar :) Sen slaggade jag hos sandra och på morgonen for hon till jobbet och min mami kom och hämtade mig.

Resterande söndag bestod av jobb och svullande!


Nu är det måndag igen och här sitter man på jobbet. Har ingen aning om vad som händer ikväll..


Har sökt jobb till Csn nu, hoppas verkligen jag får det där jobbet! Det är ju lönen som lockar! :D Damnnnnn!


Hade besök av Mr. ågren i söndags. Fy fan så typiskt mig att göra en sån klockren miss. Man kunde välja mellan att skratta och gråta, och självklart valde man att skratta. Hoff, voivoi. Komiskt, verkligen komiskt, eller var säger du höglund?


Men nu är det slut på det där, it's time for me to start dissing people :D:D:D:D:D:D

Yo mackaflo hoe xD

Kategori: Allmänt

Har varit dålig på att uppdatera min blogg, Men jag har faktiskt en bra ursäkt, det är ju så att jag har varit sjuk, magsjuka! Inte niccce. Men jag överlevde, fast det kändes som jag spydde upp mina inälvor..

Nu är man tillbaka i sin vardag, åt min första fasta mat idag, det var nice. Extra nice när det var mommo som lagat till den smaskiga måltiden! Har varit och handlat med mamma idag på coop och på östlunds. Det var riktigt skönt att få komma ut i friskluften igen. Sen for vi till mommo, och höglund kom och joinade oss. Sen har det inte hänt mycket mer, crusiade en stund innan jobbet, Ni vet, den sista i gänget har fått körkort! Fröken Höglund, congrats mate :)

Igår var det en enda lång dag som endast innehöll att glida bil, inte för att jag klagar :)

Idag ska väl jag och josefin arbeta klart, vilket sker om 20 min. Sen kommer sandra till stan, och lisa. Nattis kanske också joinar oss. Det blir väl kortspel och skitprat, haha kanske lite svullande om man nu törs det..
Ser fram emot en chill kväll idag. Skulle tippa på att kvällen även kommer involvera en hel del åkande av bil :D

Haha jag är fan fucked up ;)

The time is just flying away..

Kategori: Allmänt

Idag är det första mars, känns som tiden bara flyger iväg! Fattar inte! Kan inte påstå att jag har så jävla kul heller, haha :d

Jaja, nu har jag ju varit lite slö på att uppdatera min blogg, men ni vet stressad kvinna som man är..

Fredagen var jag på stagga med Höglund, köpte present till Sune, det blev tre par boddysar och ett par hängselbyxor, svin söta! Tänkte att min sötnos är värd de där, och han är nog den enda som riktigt kan bära upp dem ;) Sen drog jag, höglund, höglunds mamma och uffe till safari, vi drack kaffe och snackade en massa skit :) Efter en timma eller två drog de, eftersom lilla höglund skulle övningsköra :) Väntade på safari, eftersom camilla skulle komma. Och efter en 15-20 min kom hon! Satt ytterligare nån timma eller två och snackade allt mellan himmel och jord! Pratade så mycket att jag höll på att komma försent till jobbet, haha.

Fredag kväll var chill, hämtade upp lilla sparri och vi drog till moi. Vi höll på att leka lite, drog till nisse och hälsade på alla fyllon där, inklusive min bror. Blev erbjuden att åka till träsket nästa helg och dra en stugfest, känner mig faktiskt jävla sugen på den idén men har inte bestämt mig ännu :) Sen blev det att köra martins v50 under större delen av kvällen, ojoj som jag njöt! :D Sen blev det en relativt tidig kväll, for hem, och kunde ej sova, men somnade iaf klockan 5 någon gång. Det var en chill kväll! :D

Lördagen sov jag 3 timmar den natten, steg upp klockan åtta och klockan nio var vi på väg till gällivare. När vi kom fram så kom en liten Sacko i full rulle till dörren och en nyfiken sune tittade fram. Syrran stod mitt uppe i att garnera tårtorna. Hon gjorde 4 st! Knäppgök, men iofs med allergiker så blir det ju så. Två vanliga tårtor, en mjölkfri och en gluten fri. Hörde idag att alla tårtorna i princip var slut, voi voi människor är glupska, men goda var de, så jag ska väl inte säga något ;)
Klockan fem, halv sex var vi på g till stan igen. Hamnade mitt i hyllningståget för simon, det var jättefint!

Brolla ringde lite senare, hörde att han hade varit i björkis och supit sen klockan tre på dagen, haha så jag fyllechaffade han till statoil och sen hem. Sen drog jag till nathalie, och jag ska säga det, fan vilket party, och fan vad mycket folk, haha :D Var den enda nyktra människan på den festen, men var ändå helt okej att vara där, blev lite less i slutet där bara.
Sen kom Sandra hem från laukko, och vi gled bil hela kvällen. Fick köra Markus bil, fan vad skönt det är med automat låda! Gled till ungefär klockan tre, sen körde jag hem sandra till jukkas och själv slocknade man som en sten direkt man kom hem! äntligen säga jag bara, äntligen!!!! :D

Söndagen var underbar! Idag har jag sovit 11 timmar! Som jag behövde det :) Vaknade klockan 2 ungefär, kändes som jag hade sovit bort hela dagen, men det gjorde absolut ingenting! Dagen började med att jag skjutsade brolla 1 och brolla 2 hem till sig, eftersom ingen av dem var kapabel till att köra bil..Sen slängde jag i mig frulle och en kopp kaffe, hoppade snabbt i duschen och begav mig iväg till petter för att hämta upp höglund och sen brassade vi till jobbet. Än en gång sitter man här och kämpar, men det är ganska chill ändå. Idag fick man ju sitta på sydsidan och bara det underlättar, så jag, hanna, sanna , moa och höglund sitter för och själva :)
Kvällen blir nog bara chill, förhoppningsvis somnar man lika bra idag och man gjorde igår, måste säga att jag dock tvivlar på det..men men, hålla tummarna kan man ju alltid göra :)

Nu har det blivit en livshistoria, men det är så det blir när man glömmer att blogga en dag eller två ;)

BABABABABABABABABABA xD