Written words from an honest heart

You want what you can't have...

Kategori: Allmänt

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent att säga som det är

Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut







Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu som
jag hade dig förut
Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån

jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår
Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt
Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut

The botten is nådd

Kategori: Allmänt

Har inte skrivit i min blogg på länge, kanske beror på att allt i mitt liv bara är bajs just nu. Tror fan aldrig jag har varit med om något liknande i hela mitt liv. Allt rasar, allt går åt helvete, folk beter sig som svin. Jag har pist off Gud men jag vet inte vad jag har gjort för att få honom så här arg..

Jag är så otroligt less, inget, INGET! går min väg. Allt går åt pipsvängen. Bilen gick sönder, kom inte in på skolan, hatar mitt jobb etc, etc, och etc.

Den enda lilla ljusstrålen i mitt liv är fröken Sandra Degerbjörk. Utan dig min vän hade jag inte klarat så mycket som jag gör. Jag hoppas du vet att du är älskad <3

Nu sitter jag på jobbet, än en gång. Men det sköna är att det är sista dagen i december som jag jobbar här. Underjävlabart.
Slipper man ha ångest över att jobba här i några dagar iaf. Om inte tjatet kommer att jag måste jobba, jobba, jobba. Jävla anus..ursäkta om jag är otroligt negativ men det är så mitt liv är just nu. Känner fan inte ens igen mig själv. Jag som alltid se det positiva i det negativa. Men det är klart, det kan bli lite svårt när det inte finns något positivt i det negativa. För direkt något negativt har hänt, och man har precis repat sig (om ens det), så kommer nästa smäll.
Idag kom det en smäll, och just nu sitter jag bara och väntar att nästa smäll ska komma.

Jag känner mig så jävla tom. Som att allt jag gör aldrig är bra nog. Jag har inget privatliv heller för den delen.
Hatar känslan att vara tom inombords. och det värsta är att man inte kan göra något åt det. Inget!
Tiden får väl bara rinna ut. Men som sandra sa: Efter regn kommer solsken.
Jag undrar bara när det ska sluta regna, för just nu så känns det som att regnet aldrig kommer sluta slå i backen..

Hoppet är det sista som överger en, men när hoppet försvinner, vad finns då kvar?
Inget..

Get, get get GEEEEEEET UPPPPP :D

Kategori: Allmänt

Jag har hittat den ultimata party låten för min party bil, det är dj carly - celebrate decembet tror jag den heter. Älskar frasen då han sjunger geeeeeeet up! Låter så underbart i öronen :)

Idag har jag hunnit mycket och inget alls. Jag har stigit upp vid tolv, jyggah ringde och väckte mig och det bar iväg mot stan. Efter att ha spenderat nästan en timma på stan begav jag mig till jukkas. Mötte en sandra i sin morgonrock och nyvaken. Sandra kokade kaffe åt oss, det var välbehövligt. Sen kom wille, sandra lillebror, och prata med oss. Ja han prata med oss länge. Klockan hann bli kvart i tre innan jag satt mig i bilen för att köra hem mot kiruna. När jag kom till stan, for jag förbi jyggah och lämnade hans fotti skor som jag haft i min bil i ett ex antal månader. Sen vi planerade lite fest i helg, och ja, folket som tjatat, det blir fest på fredag i stan, men på lördag brassar jag och sandra till gällivare :)

Sen äntligen fick jag komma hem, då var klockan halv fyra. Jag hann slänga i mig lite mat och sen hann jag kolla tv i några min och efter det blev det bilfärd till jobbet. Och som vanligt när jag skriver blogg så sitter jag här på jobbet. Har 3 timmar kvar att arbeta och sen ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Ska filosofera lite över mitt liv och hur jag ska göra i framtiden. Känns som det finns så många frågor jag behöver svar på. Frågor som har irrat i mitt huvud i flera månader nu.
Att livet ska vara så komplicerat..Det är alltid frågor som behöver svar, det finns alltid något problem som måste lösas, det finns alltid människor som blir sårade. Är det en själv som sätter sig i de situationerna? eller är det helt enkelt livets sätt att jävlas med en?

Bye for now Sofie

Are you ever gonna pick me up?

Kategori: Allmänt

Läste nyss Sandras blogg, perfekt sandra, såna inlägg ska det vara. Det är mitt tidsfördriv på jobbet, att läsa bloggar, och sandra bidrog till säkert 4 min att slöa på jobbet :d Så tack :)

Helgen kan bara beskrivas med ett ord, fylla! :D

Jajamensan, jobbade på fredag, slutade sju. Sen var det bara på med party strassen och iväg på fest hos nattis. Det var skit kul! jag, sandra och nattis sjöng singstar, öste dans och pratade en massa skit. Det var otroligt trevligt :)
Väldigt glad att det blev fest där, sen var det krogen som gällde, det var också över förväntan! Och dancequeen har man varit mkt de senaste helgerna choken!
På morgonen dagen efter fick jag besök från sandra, vilket alltid är lika trevligt. Dock blev det en snabbis för kvinnan skulle hemmåt igen.

Lördagen hade jag syskonmiddag på thai. Det var väldigt lyckat, alla syskon blev kanon i arslet. Jag var nog den som var mest nykter, eftersom fredagen tog ganska hårt på mig, blev väldigt kalas dragen då :)
Efter thai drog vi till magnus och fortsatte festen :) Ja, mina syskon är underbara! Vad mer ska jag säga och många saker nämndes, haha. Ja, ingen av oss har varit en ängel, det är det enda jag säger :)

Sen blev det att glida bil med hankan och tommy eftersom alla andra skulle på krogen.
Ja, det var en jävla bilfärd, som jag skrattat, hah de grabbarna är så sjuka , men sköna!
Sen tog kvällen sitt slut..

Igår var jag, sandra, alexandra och karin ute och gled bil. Det var jättemysigt. Blev mycket prat och mycket party i min svarta partybil! Ja, värdelös med anton, affe och anus, det kom verkligen till nytta. Så sanna ord..Bästa låten då man vill få ut sin ilska på någon.
Sliten som fan var jag efter att ha sovit 3 timmar och även hunnit vara i gällivare med sandra..Var till tandis där.

Du ska veta vännen, att du är värd så mycket mer än den där idioten..

Everytime I look into your eyes
I know it only comes once in life

And now my hearts gone cold
And the one who brings it back, yeah
Is you, and I don't wanna be without you now








So pick me up
Take me out

Turn it on,




Are you ever gonna do that?

You know it cuts deap like a knife,
And God knows how much I tried,
And now my hearts gones cold
And the one who brings it back, yeah
Is you, and I just wanna be with you tonight,

Tell me when this could be wrong
If you stay with me tonight
Its with you that I'm alone
Hold me tight
Hold on,
Hold on



Are you ever gonna pick me up ?